anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o atracție pentru bărbații care conduc mașini (mici, nu camioane).
Atracția nu se aplică pentru toți.
A mai simțit vreo fată atracția asta?
Oare de unde vine?

13 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Conteaza si marca si anul de fabricatie al masinii? tongue

| anonim_4396 explică (pentru wildthing):

Să fie una decentă, nu Dacie.hee hee

| wildthing a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma gandeam eu! tongue happy

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Inseamna ca ai standarde joase

| Simpatic a răspuns:

E o chestie prea generala, in Romania actuala aproape orice agarici are acum o dardala de masina.
Atractia ta cat si a altor fete cred ca e orietata catre masinile tari nu catre opel cu motor de 1.2;)
Adevarul este ca si mie imi plac masinile "bengose" dar nu si cei care le conduc, dar nu pot sa nu remarc un nissan GTR cum urla, cum arata un porsche 911 sau un bentley decapotabil
Mai stiu pe una care are atactie catre masini :
https://www.youtube.com/watch?v=NwOtunTorOY

| Violleta2022 a răspuns:

Asadar esti materialista, vizandu-i numai pe aia care au masini scumpe si arata bine, nu? laughing
Afla ca nu esti cu nimic diferita de altele, doar ca ai toate sansele sa dai peste otrepe, mai mult decat una care alege barbatul dupa inteligenta, dupa comportament si mai putin dupa fizic si masina.

| Violleta2022 a răspuns:

Stiu ca nu-ti convine raspunsul meu, dar declaratia ta tocmai te-a facut materialista.
Cu ce este mai prejos un barbat care nu are masina scumpa dar este cine stie ce profesor, inginer, doctor ori om de stiinta, comparat cu un cocolar care umbla in masina de furat, de mii de euro, sau obtinuta prin cine stie ce smecherii de escorcare de bani de la oameni nevinovati?
Esti libera sa-ti alegi pe cine vrei, dar masina nu-ti va garanta niciodata fericirea, asa cum banii nu-ti pot cumpara nici sanatatea dar nici fericirea.

PS As prefera sa-mi spui Violetta, ca sa eliminam orice confuzie pe aici.

| mihai69 a răspuns:

Mașină mare - puță mică. Mașină mică... rolling on the floor

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

O mica atractie pentru soferi e ok, dar cand deja ai o problema cu Dacia, si apreciezi marci despre care probabil nu stii nimic, e ipocrizie.
Ar trebui sa te uiti la lucruri ce pot defini personalitatea individului, nu la un mijloc ce poate deservi o necesitate.
Normal ar fi sa-ti fure un zambet aia care canta, fac sport, voluntariat sau "macar" afaceri.

| Mosotti a răspuns:

Probabil ca aia care conduc masini mici par asa mai fini, aia care condu camioane poate par mai badarani, adica aia cu figuri de camionagii pe care-i recunosti de la o posta.
Poate de acolo ar veni.
Adica poate te atrag barbatii mai fini.

| MrAM a răspuns:

Probabil ai o complexitate legata de chestiile mari, e un blocaj psihologic. Nu iti plac chestiile mari, agresive, te simti intimidata si sufocata, nu iti place sa fii dominata. Probabil de asta. Si nu are deaface cu masinile, aici e vorba de barbatii de care esti atrasa.

| BoboBobo6717 a răspuns:

Da. Se numește INTERES. Ceea ce au majoritatea fetelor din ziua de azi, din păcate.

| lickypuss a răspuns:

DA, daca are lambourgini.