anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o colega care presupun ca e lesbianca -_- Ma tot prinde de solduri si de mana si se joaca cu parul meu si cand stam una langa alta isi pune capul pe mine,m'a muscat in joaca de umar si apoi a zis ca am gust bun (wtf?) -_- si roseste si rade la majoritatea lucrurilor pe care le spun chiar daca is amuzante chiar daca nu cand jucam basket tot imi sare in brate sau pe spatele meu si imi da porecle ciudate si imi face complimente dubioase gen "Tu arati ca o pisica.esti asa dulce si e animalul meu preferat .A spus ca e hetero dar totusi mi se pare exagerat .Cum sa ii spun frumos sa inceteze sau macar spuneti'va parerea daca chiar e lesbianca sau foarte afectuoasa.

Deci e normal sa reactioneze asa sau doar sunt homofobica?

5 răspunsuri:
| raluca44 a răspuns:

Mai,nu stiu daca e lesbi. tind sa cred ca e mult prea afectuoasa, dragastoasa. spune-i ca nu iti place sa fie chiar asa.ca se intelege altceva. daca era baiat ti-ar fi placut mai mult.dar asa, ca fata e prea mult pentru tine.

| Dana211 a răspuns:

Exagereaza si ea prin gesturile pe care le face dar nu cred ca se pune problema cum ca ar fi lesbianca eu zic ca e doar dragastoasa. Si daca nu mai vrei sa faca asa sunei pur si simplu sa nu se supere sau alceva dar tu nu esti genul ala care sa se tot ia in brate cu toata lumea si sa fie dragastoasa si ti-ar placea daca ea nu ar mai face asa ca nu iti place. Sa nu inteleaga ca nu vrei sa mai vb cu ea sau sa se supere ca nu are de ce pur si simplu tu nu esti genul ala dar asta nu inseamna ca daca nu se mai comporta asa sau tu nu te comporti asa nu sunteti prietene sau tu nu ti la ea. Daca ii spui toate astea eu zic ca ar trebui sa inteleaga si nu are de ce sa se supere

| Shaddox a răspuns:

Eu cred ca esti doar homofobica. Incearca sa o saruti si vezi cum reactioneaza.

| LoveItachi4Ever a răspuns (pentru Shaddox):

Ce tareeeeeeeeeeee! exact fa asa! laughing laughing

| TroylerShipper006 a răspuns:

Eu fac asta mereu si sunt 100% hetero

Întrebări similare