Buna.Ai grija ce alegere vei face. Daca este colega cu tine o vei vedea in clasa cu tine cam zilnic, timp de o perioada indelungata sa zicem.Un pas gresit te-ar putea face sa suferi zi de zi.Eu nu cred, pentru ca te-a mintit, nu a fost sincera cu tine..Si cum pui meii. din"imi place"ajungela "te iubesc".Te-ai intrebat? Poate vrea sa se razbune pe varultau, folosindu-te. Daca te placea, fi sigur ca facea ea o mutare.Nu cred ca are rost sa-ti bati capul, a venit la tine dupa ce si-a primit-> pas.Stiind ca tu ai o slabiciune fata de ea, ca o vei ierta(ceea ce ai facut-o).Nu te juca, deoarece tu vei suferi.Eu nu o vad prea bine din cate ne-ai povestit.Incearca sa gandesti lucid, gen ce ai face tu daca ar fi cazul altcuiva, ce sfaturi i-ai dat.Pentru ca majoritatea indragostitilor gandesc cu inima, nu cu capul.Si cand sentimentul nu este reciproc, unul dintre ei va profita, si unul va platii, suferind.
PAi gandeste-te putin, chiar conteaza? Ce a fost a fost, asta e. Ai putina incredere in ea, daca zice ca te iubeste. Important e ca s-a despartit de el pentru a fi cu tine. Daca in schimb obserivi ca are sentimente pentru varul tau ar fi recomandat sa termini relatia chiar daca doare, nu te lasa folosit.
Dar pentru a te putea hotara mai usor trebuie sa vorbesti deschis cu ea, si sa ai incredere in ceea ce spune pana la proba contrarie.
Sper ca te-am ajutat:X!
Remusopen întreabă: