| tremurici a întrebat:

Am o colega de care imi place(16 ani) nu e o poveste de copii imaturi asta., deci va rog, incercati sa ma ajutati cum trebuie...

Am tot vorbit cu ea, dar nu am vrut o relatie cu ea(stiam ca ii place de mine).

Dupa ceva timp am inceput sa o plac tot mai mult si dupa vreo 2 luni am aflat ca iesea cu altu in timp ce mie imi zicea ca ma place etc. Dupa vreo o ora de convingere mi-a zis cum il cheama...inainte abia ca a recunoscut ca a iesit cu unu...

Acel baiat e varul meu,aceeasi varsta,

Mi-a zis ca nu a vrut decat sa se distreze cu el, ca a terminato cu el, ca nu a iesit doar de cateva ori cu el

M-am lasat convins pana la urma, am iertat-o

Dupa ceva timp am aflat ca a iesit cu el vreo 2 luni si ca el i-a zis ca nu mai vrea sa iasa cu ea si nu invers.

Imi spune ca ma iubeste, nu stiu ce sa cred... oare chiar am fost doar de rezerva si si-a dat seama ca nu e bine sa ma piarda si pe mine daca l-a pierdut pe el thinking

Sa ii mai dau o sansa? am nevoie de pareri, tin la ea foarte mult acum...doar ca nu pot sa inteleg

Stiu ca ea ma iubeste acum si ca nu o sa mai faca la fel...nu am 12 ani..stiu daca e adevarat sau nu dar merita sa ii mai sau o sansa? Au mai fost si alte detalii. dar nu cred ca are rost.va rog. dati-va si voi cu parerea ca eu nu mai pot.

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Buna.Ai grija ce alegere vei face. Daca este colega cu tine o vei vedea in clasa cu tine cam zilnic, timp de o perioada indelungata sa zicem.Un pas gresit te-ar putea face sa suferi zi de zi.Eu nu cred, pentru ca te-a mintit, nu a fost sincera cu tine..Si cum pui meii. din"imi place"ajungela "te iubesc".Te-ai intrebat? Poate vrea sa se razbune pe varultau, folosindu-te. Daca te placea, fi sigur ca facea ea o mutare.Nu cred ca are rost sa-ti bati capul, a venit la tine dupa ce si-a primit-> pas.Stiind ca tu ai o slabiciune fata de ea, ca o vei ierta(ceea ce ai facut-o).Nu te juca, deoarece tu vei suferi.Eu nu o vad prea bine din cate ne-ai povestit.Incearca sa gandesti lucid, gen ce ai face tu daca ar fi cazul altcuiva, ce sfaturi i-ai dat.Pentru ca majoritatea indragostitilor gandesc cu inima, nu cu capul.Si cand sentimentul nu este reciproc, unul dintre ei va profita, si unul va platii, suferind.

1 răspuns:
| Allergikaa a răspuns:

PAi gandeste-te putin, chiar conteaza? Ce a fost a fost, asta e. Ai putina incredere in ea, daca zice ca te iubeste. Important e ca s-a despartit de el pentru a fi cu tine. Daca in schimb obserivi ca are sentimente pentru varul tau ar fi recomandat sa termini relatia chiar daca doare, nu te lasa folosithappy.
Dar pentru a te putea hotara mai usor trebuie sa vorbesti deschis cu ea, si sa ai incredere in ceea ce spune pana la proba contrariehappy.
Sper ca te-am ajutat:X!