| Trololord23 a întrebat:

Am o colega de care imi place in clasa, i-am spus ceea ce simt, am vorbit cu ea despre asta, si a spus ca nu s-ar baga intr-o astfel de relatie. Initial mi-am zis ca va trebui sa trec peste asta, dar apoi am realizat ceva: nu vreau sa trec peste. Nu vreau sa o las balta pe fata asta! Este cea mai tare fata pe care am cunoscut-o vreodata, dar pe bune, nu din cauza ca imi place mie de ea, nu pentru ca o vad eu ca perfecta pentru ca sunt orbit, ci din cauza ca asa este: chiar si o activitate neplacuta devine placuta cu ea. Imi place sa discut cu ea despre orice, pentru ca mereu are ceva inteligent si interesant de spus. Nu ma apuc acum sa o descriu, dar intr-un cuvant se poate spune fantastica sau minunata.
In fine, nu o sa ma puteti convinge sa o las si sa caut pe altcineva de care sa ma indragostesc: de alt sfat am nevoie. Credeti ca ar trebui sa ii spun sau nu? Credeti ca ar trebui sa tac si sa incerc sa o vrajesc in tacere sau sa ii spun si de data asta ceea ce simt si ceea ce am de gand sa fac? Dau funda, mersi :*

Răspuns Câştigător
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Doamne, ce mai astepti? Spune-i fetei ce simti, nu mai pune intrebari din astea. Risti sa o pierzi daca astepti in tacere. Scoate-o in oras, fa-o sa se simta bine in preajma ta si gata, ai prietena pe care ti-o dorestiwinking

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Zabbyel a răspuns:

... incearca s-o vrajesti si daca nu merge de 2-3-5 ori la rand
Renuntawinking

| Trololord23 explică:

@SynSkellington
Da, ai dreptate. Intamplarea face ca o sa ma intalnesc cu ea la film (ma rog, nu doar noi doi, dar e irelevant) si o sa-i spun ca nu voi renunta niciodata!