| awgdawgkukfag a întrebat:

Am o colega de care imi place si nu stiu daca ea ma place.Ma inteleg bine cu ea ne putem zice orice facem multe lucruri impreuna.Mi-am facut curaj mai de mult si am intrebat-o pe chat daca are sentimente pentru mine si i-am spus tot ce simt dar ea nu a zis nimic.Nici Ba nici Da nu stiu ce sa fac.In acest moment suntem colegu de banca si ne inteleg foarte bine pe zi ce trece dar nu stiu cum sa imi dau seama daca si ea are sentimente pentru mine. Sfaturi?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Intruna din momentele bune ii propui/oinviti pur si simplu la o plimbare in parc. Daca refuza invitatia iti va fi foarte clar ca ea are/simte fata de tine doar sentimente de adevarata prietenie.Este singura modalitate de a afla.Incearca pentru a fi cu inima impacata.Bafta.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca sunteti colegi de banca atunci pune-i mana pe picior, cand este in fusta/rochie, si vezi daca tremura: daca da, acelea-s sentimentele fata de tine, iar daca nu tremura, inseamna ca nu-i pasa de tine!

| awgdawgkukfag explică (pentru neutrino):

Tu ai fost cel mai pe inteles mersi;-)

| SkyPilot a răspuns:

Nu e o idee buna sa faci declaratii in general, iar pe net cu atat mai putin. Fetele nu te considera barbat daca te ascunzi in spatele unui monitor.
Daca nu a zis nimic, esti in friends zone. Iti pierzi vremea cu ea.

| BeckhamRZM a răspuns:

Față în față trebuia să faci tot. Nu pe chat în pana mea. Mai spune-i odată, față în față.; d

| Dendoris a răspuns:

I-ai zis sentimentele tale fata de ea, ea nu ti-a raspuns... FRIENDZONE!

Enjoy ^^

| awgdawgkukfag explică:

Am incercat dar si cand o atingeam pe fund sau o luam in brate nu se rastea la mine cum face la alti baieti.