Pai... e clar ca te place daca vrei sa-i spui spune-i dintr-o gluma in alta ca o placi sau iubesti cum vrei tu si daca e ceva rau spui ca asa ai spus-o in glumo dar nu prea cred sarut-o dupa si intreab-o daca vrea sa stea cu tine : sper ca te-am ajutat funda?
Pai daca ai sentimente pentru aceea fata eu zic sa o intrebi stii proverbul ala '' Daca nu risti nu castigi'' o sa te ajute muult
Ca sa nu fie prea direct, incearca sa fii mai gingas cu ea, sa o privesti mai adanc in ochi, sa-i zambesti in alt mod in care ai facut-o pana acum. Cand te imbratiseaza tine-o mai mult decat de obicei, iar cand o saruti pe obraz, fa-o mai delicat si un pic mai de durata daca intelegi ce vreau sa zic. Observa-i reactiile, iar daca se rusineaza sau ceva de genul asta, incearca sa o saruti pe buze, fara sa fii insistent daca intoarce capul. Mult spor!
Dacă consideri că această relaţie de prietenie dintre tine şi colega ta de clasă poate trece la un nivel mai înalt, adică la o relaţie de iubire, nu ezita să o întrebi. Dacă consideri că este prea devreme şi nu vă cunoaşteţi aşa bine, mai aşteaptă!
linarkfts întreabă: