Esti un prost. mai pune mana pe o carte de gramatica, ca esti varza si lasa sexul ca nu-i de tine.
Fii amabil cu ea, vorbeste-i frumos, da-te pe langa ea nu ii spune asa direct ba hai sa facem sex. Ia-o cu incetinitorul si poate reusesti sa o convingi.
Prin cate chestii grozave ai trecut tu ma, daca ai 15 ani? Ia auziti si la mucea al mic la ce se gandeste. )))
Esti prost. Daca ai nevoie de sex du-te la o curva. La varsta ta mai bine te-ai apuca de invatat. Ai timp de sex.
P. S. Nu cred ca o sa-ti raspunda nimeni la intrebarea asta.
Vai tu, ce om matur avem printre noi, dar ce onoare pe acest site. Noi ceilalti suntem niste inapoiati. Va dati seama ce valoros e el?
Mare-i gradina ta Doamne, muuuuulti, dar prea multi sar gardul...
Auziti la el? La ce-i foloseste cartea. Pai bai, puta, mucosi ca tine consuma aerul degeaba. Voi nu sunteti buni decat de inmultit, dar nici atunci, ca populati inutil tara, cu alti prosti.
Vai de capul tau... :-|
Pai mai, Lucica, cu persoane ca Basescu si ca Boc, se duce totul de rapa. Pai ce facem ma? In loc sa evoluam, regresam? Si stai linistit, nu esti destul de inteligent, nu ti-ar strica sa mai inveti cateceva. Daca nu vrei, inseamna ca nu accepti ceea ce se petrece in jurul tau, deci esti un ignorant, ca sa nu zic prost.
Ce sa faci ma?
Esti nebun?
Nu cred ca o sa te bage fata aia in seama.
Mai ales la 15 ani.
Un baiat trebuie normal sa isi inceapa viata sexuala cam pe la 20 de ani.
Deci mai cresti si tu 5 ani si dupa vorbim.
In orice caz, daca ai face sex cu ea? ce vrei tu sa faci mai departe? o faci curva (asta faci iti zic eu) mai ales de la 15 ani.biata fata. chiar daca ai face, nu cred ca fetei i-ar placea sa o dezvirginezi de la 15 ani.
Eu zic sa pui mana pe carte. ca ai destul timp pentru sex pe parcursul vietii
Vai cat de josnic esti, mi-e mila de tine baiete la varsa ta nici nu trebuie sa te gandesti la asa ceva neah.esti prost bata
toti sunteti tocilari.
Dc dracul sa iau o carte in mana cand in Romania nu mai conteaza invatatura.In fine nu asta conteaza.
Credeti ca e greu sa convingi o fata. Mi-a mai reusit asta dar acum e mai greu.Intradevar alea au devenit curve dupaceea dar in viata am trecut prin niste chestii care m-au facut sa nu imi pese.
Credeam ca aici sunt baieti adevarati dar doar dead.and.gone vad ca este(daca e baiat). Faza e ca in alta tara puteam incepe viata sexuala asa tarziu dar aici noi la 25 de ani se cam duce tineretea.
Deja deviem
dar vreau sa iti raspund
Stii dc gandesc asa?
Cunosc multi oameni care sau bazat pe cacatu ala de carte, au facut facultate si apoi ce? Iti spun eu.Au ajuns sa vanda castraveti in piata sau ce dracul se mai creste la tara.Pe de alta parte cunosc multi care din pacate nu au reusit sa ajunga la facultate dar traiesc mult mai bine ca ceilalti.
Uita-te la Boc si BasescuCrezi ca ei au invatat nu stiu ce carte dar tot ne-au fraierit pe toti si acum ii injuram neputinciosi.
Nu am venit aici sa ma laud pentru ca nu am cu ce.Nu am nimic special. Dar voi ati sarit cu totii pe mine. Cum se spune. Voi ma judecati pentru ca gandesc diferit. Oameniii detesta ce este diferit de ei dar daca toti am fii prosti cum sunteti voi majoritatea unde ar mai fii lumea asta acum?
Sh ba nu va mai luatzi de sarakuu` baiat
ca orkm la baieti nu conteaza cand isi incep viata sexuala. 13-14-15-16-17 ani`.
sh restul`.
no comment!
Ce terminati sunteti ce vi se pare asa deplasat sa nu mai fie virgin la 15ani lol voi credeti ca daca invata si face ce ziceti voi ce se intampla? isi pierde totata viata aiurea lasa frate distreazate cat poti de mult si profita de fiecare ocazie nu te lua dupa terminati astia! bafta
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: