| Nuimicitinumele a întrebat:

Am o colega in clasa care este cu putin mai mare ca mine e un baiat caruia ii place de ea si nu stiu sigur daca si ei ii place de el dar si mie imi cam place de ea si daca ii spun ce simt cu adevarat i-ar spune celei mai bune prietene a ei "e tot la noi in clasa"(sunt 89% sigur ca o va face) s-ar putea ca ea sa barfeasca pentru ca face asta cam des si de obiceii spune prima oara in clasa si pentru ca aia de la mine din clasa sunt cam dusi o sa spuna asta cam intregii scoli si prin alte cartiere.Va rog spuneti-mi daca sa il las pe colegul meu cu ea si eu sa imi caut o prietena cand ajung la liceu sau sa incerc sa o impresionez cu ceva va rog spuneti-mi voi cu ce ca nu prea stiu accept orice idee (nu tractiuni ca nu am forta nisi sa fac jumate din 1 tractiune) si poate o sa ii placa de mine. Deci ce sa fac? PS: am 12 ani jumate

1 răspuns:
| AlexutsSsa96 a răspuns:

rolling on the floorMai baiatule, mai intai invata sa scrii si dupa sa-ti stea mintea la gagici, eu la 12 ani nici nu visam la asa cevalaughingrolling on the floor