| ananas_5369 a întrebat:

Am o colega la scoala ne cunoastem de aproape 5 ani ne-am petrecut timpul impreuna eram cei mai buni prieteni si suntem.Eu o plac da cum aflu daca ma place avem multe lucruri in comun am in cercat metoda so privesc in ochi da nu ma pricep si pe 1 iunie avem un fel de petrecere cu dans si kesti din astea si ea ma ales pe mine si as vrea so scot in oras cum as putea? si unde ma vede imi zice buna si se uita frumoas credeti ca ma place plzzzzzz dau funda!

Răspuns Câştigător
| carbonzero a răspuns:

Trebuie sa fii curajos, spune-i daca poate exista ceva intre voi sau intreab-o daca v-ati putea combina sau ceva de genu' asta bafta cu tipa
Funda?:X

1 răspuns:
greece12
| greece12 a răspuns:

Eu cred ca te place,daca te-a si ales,nu-i greu. Uite,roag-o sa-ti dea id-ul de mess si spune-i ca ti-e drag de ea si ca ai vrea sa fie prietena ta, cand scrii, nu-i greu.Ca s-o inviti, uite, maine e vineri.Intreab-o simplu,vrei sa iesim maine(sambata) prin oras? Spune-i,mergem la o ciocolata, la o cola, trebuie sa discutam despre petrecerea din 1 iunie.Nu? Gaseste-ti curaj si invit-o,daca nu poti, scrie un biletel si ai grija sa ajunga numai in mainile ei! Si nu te pierde, n-o sa te manance.Capu' sus!