anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o colega. Pot sa spun ca mi-a fost cea mai bune prietena. Vorbeam cu ea, mai mult decat vorbea ea cu iubitii ei, sa zic asa. Am vorbit cu ea intr-o seara, era totul roz, totul ok. A doua zi, cand am salutat-o ea nu mi-a raspuns la salut si era tare suparata. I-a spus unui prieten de al meu ca si-a dat seama ce fel de om sunt si ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine. Ce pot sa fac? Sa fim din nou prieteni, sa vorbeasca cu mine ca inainte? Ajutati-ma va roog!

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Ai dezamagit-o, dar ai sperat sa nu afle! Acum, stai cuminte un timp.

4 răspunsuri:
| TheRealDaniel a răspuns:

Inseamna ca ai facut ceva rau pentru ea, nu stiu, daca nu ai mentionat asta inseamna ca si tu o stii, intreab-o, pune-o sa-ti spuna despre ce este vorba, de ce s-a suparat pe tine, cere-i iertare si poate dupa un timp va fi in stare sa te ierte dupa ce va vedea ca iti pare rau cu adevarat si ca te-ai schimbat.

| Sinchevici_Maria_1987 a răspuns:

Salut! La mine s-a intamplat fix ca in situatia voastra.Eram in clasa 9 aveam un coleg foarte si foarte mult vorbeam deschis cu el imi era ca un frate pina cind a aflat despre acest lucru iubitul meu si a inceput sa ma cicaleasca cu tot felul de chestii ca nu-l mai iubesc ca ma intilnesc cu altu pe ascuns.Atunci l-am ignorat pe colegul meu (cel mai bun prieten).Eu cred ca e din cauza iubitului ei. Vorbeste cu ea chiar poti sai cumperi de la vreo florarie o flare care stii cai place si cereti iertare si zii ca o sa te schimbi si doresti din nou fa fiti prieteni buni.

| Juspekay a răspuns:

Sa fac ca o completare, am mintit-o intr-un fel cu ceva si ea uraste minciuna foarte tare.

| Juspekay a răspuns:

Si nici nu pot vorbi cu ea, degeaba incerc eu sa imi cer scuze, ca nu vrea sa mai vorbeasca cu mine deloc.