Dacă e o oportunitate profesionala buna, da, aș lucra.
Cariera nu are treaba cu viața mea personală. De ce ai renunță la ceva benefic pentru tine doar ca acolo lucrează și fostul? Aia e, e mică lumea.
Deci,un Mercedes model vechi, te-a facut teren de incercari si vrea sa alimenteze in continuare la benzinaria ta...da, daca tu alimentezi prima, n-as avea nici o problema.
Numai sa nu se bage iar in fata!
De fel nu o mai salut nici sa o bag in seama, fostele mele au ramas in trecut nu imi place sa tin legaturi prietenesti cu problemele din trecut, daca serviciul ar fi naspa sau as avea alte oportunitati as pleca
Buna! Da, daca totul este ok intre noi, de ce nu? Nu mi se pare o problema treaba asta. Oricum sunteti acolo ca sa munciti, la barfa stati in pauze sau deloc, asa ca nu vad unde este problema daca lucrezi cu el.
Da, am lucrat intotdeauna cu sotul, la departamente diferite dar in cadrul aceleiasi corporatii.
Este ideal, mergeam impreuna la munca, mancam impreuna, veneam impreuna acasa.
Cand barbatul este cu 10 ani mai mare, apar divergete de la educatie, generatii diferite si multe alte mici incompatibilitati.
Inca nu realizezi dar v-ati despartit din cauza mentalitatii, nu pentru ca ati fi colegi de servici.
De comun acord, bun, dar cine a fost, de fapt, primul cu ideea/propunerea despartirii? Omul e insurat?
Eu una stiam ca nu e de viitor, insa el a propus despartirea în ideea în care nu isi mai dorește un copil - fiind divorțat si avand deja un băiețel, în contextul în care l-am rugat sa se gândească în perspectiva, pe viitor.
A fost o relatie intensă, insa temporară. Probabil că el are o teama de angajament?♀️
Posibil, da, sa nu-si mai doreasca o casatorie. Cine stie ce sechele o fi avut...Ori poate ca vrea doar relatii de scurta durata, pentru sex.
Deci, daca el a initiat si de atunci nu te-a mai cautat, inseamna ca nu a regretat, ca asta isi dorea si ca sunt slabe sansele de a se relua relatia la initiativa lui. Decat daca vei fi tu cea care sa insisti...
Si-a mancat malaiul..se pregateste de pensie..mai bine caua un morcov tanar sa te invete cum e sa traiesti periculos
Dar numai daca stai la un etaj superior, altfel n-are rost.
Normal, l-as chema pe acoperis sa-i arat ce frumos e cerul.
Cerul gurii tale? Daaaa, e negru ca smoala, stiu!
Mrrr.