| tweety_8071 a întrebat:

Am o curiozitate:S...stiti despre acea chimie dintre oameni. poate sa ma atraga o persoana foarte mult fizic si eu sa nu o atrag deloc pe ea? e posibil asa ceva?big grin

12 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai normal ca e posibil...si mie mi-au placut multi baieti, ma atrageau fizic, dar ei nu ma bagau in seamasad, sau altora le placea de mine si poate se simteau atrasi de mine, dar eu de ei deloc, trebuie sa fie reciproc, dar nu mereu se intampla asa, tare bine ar fi fost daca cel de care ne place, sa ne placa si ei, dar fiecare are gustul lui, unora le place de tine, dar tie de ei nu, sau invers, acum depinde daca exista potrivire si daca exista atractie din partea ambilor.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Evident! tot asa cum totul e dual: zi/noapte, bun/rau, atractie rspingere, etc... Si magnetul are 2 poli, nu?! Idealul este ca atractia sa fie reciproca, astfel putand sa se nasca o dragoste superba, dar cand e unilaterala, de obicei ramane o dezamagire sau durere... Rareori, daca celalalt nu e prea incuiat si analizeaza, si incearca sa aprecieze corect calitatile, se poate ajunge totusi la ceva destul de fain! Success!

| Bacemi a răspuns:

Normal ca e posibil. E aiurea sa patesti asa ceva pentru ca suferi dar se intampla.

mira
| mira a răspuns:

Chimia atractiei este ceva real, doar ca stiintific nu a fost descifrata pana la capat. Oricum se fac cercetari importante si se inregisteaza progrese.

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Dabig grin e posibil cum e posibil ca tu sa atragi pe cineva foarte mult si tu pe ea nici sa nu o observi!`so.btw urasc ''chimia''tongue

| Macho a răspuns:

Logic ca e posibil. CAte fete nu sunt in limba dupa Brad Pitt sau dupa mine. Dar nu e neaparat ca pe Brad sau pe mine sa ne atraga fanele noastre. laughing

| Licurici_2296 a răspuns:

Normal ca e posibil. asta e una din problemele adolescentilor si nu numai. Lui i-a placut de mine intr-a 5-a si se intorcea la banca sa ma intrebe cat e ceasul doar ca sa priveasca. Pe mine chiar ma enerva laughing. Intr-a 7-a mie imi placea de el. Ma ignora + ajunsese sa fie genul cool. Liceul l-am facut in colegii diferite, dar am inceput sa iesim ca "fosti colegi" la inc. cls a 11-a, pana a evoluat treaba. Si am ajuns sa dam bacul impreuna, si acum suntem in Germania impreuna. A fost prima mea relatie, a contat enorm fizicul lui bine facut pentru mine, si-mi placea sa ma mint ca m-am bagat cu el doar pentru asta, insa ne intelegeam super, aveam exagerat de multe lucruri in comun si mi-am dat seama ca tin intr-adevar la el cand eram la mare, imi sarbatoream majoratul - in doi - la 3 luni de la pierderea virginitatii.

Chimie... da. Stiu multe cazuri in care exista numai chimie, deci. sex, si atat.

| alexxaz a răspuns:

E foarte posibil, nu scrie niciunde ca tot timpul trebuie sa fie reciproc, din pacate... pentru ca mai mereu se lasa cu suferinta.

| mada. a răspuns:

Da, dar de obicei aceasta "chimie" adica "atractie" ar trebui sa fie reciproca...

| Aly07 a răspuns:

E posibil, n-ai cei face.

| ştrumf_8528 a răspuns:

Logic ca e posibil!

Fa si tu schimb big grin

Nu-i asa ca e posibil ca o persoana sa fie atrasa fizic de tine si tu sa nu fii atras/a de ea?hee hee

Mereu schimba-ti locul si iti gasesti sg raspunsul la intrebariwinking

| briciu a răspuns:

Da, este posibil laughing