anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o denumerire, in special adresata fetelor asta fiind:
Voua fetelor va plac baietii cu curul bombat sau mai maricel asa? Adica baietilor le plac la fete asta, dar voua?thinking (aia care vor face misto sa ma apuce de **** si sa-mi faca un milkshake) happy

10 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

@anda,raspunde te rog conform intrebarii,si ca sa te lamuresc ma doare fix in **** de ce crezi tu, eu am intrebat doar, aveam o "denumerilire" nu am voie sa intreb ca esti tu cu puta in sus si te crezi 'intelijenta'? Te rog du-te si spanzura-te!

| katy a răspuns:

Si eu imi prind iubitul de fundbig grin

| ionela22 a răspuns:

Da sincer imi place mi se pare sexi

| Aliutza a răspuns:

Da, fundul bombat te poate scoate din anonimat, chiar daca esti baiat. Nimanui nu`i plac persoanele plate happy

| ArcAnna a răspuns:

Ma uit mai mult la figura.la cum e imbracata persoana...

| anyia a răspuns:

Si eu am o ''denumerire''. Cu cine ai facut limba romana...cu femeia de servici?! Daca chestia asta te preocupa, nu ma mir unde vom ajunge peste cativa ani. Si nu obisnuiesc sa fac ''milkshake''-uri asa ca in cazul tau nu voi face o exceptie.

| DisforDeea a răspuns:

Daa..eu adorr baieti cu un fund bunlaughing). bine nici prea mare ca dupa e putin penibillaughing

| supraponderallacap a răspuns:

Normal ca mi se pare mai sexy,el de ce-mi pipaie fundul, ma musca si ma pupa pe fund? si eu fac la fel, chiar am un fund obraznic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci si fetele sunt perverselaughing credeam ca doar noi ne uitam dupa funduri faine. well, keep up the good work, sincer nu stiu curul meu cum e ( nu mi-l pot vedea ), dar acum inteleg de ce se uita tipele pe strada dupa mine. credeam ca din cauza pletelor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa preferi tu milkshake? daca da iti dau si eu