Esti prea plicticos, uite o sugestie incearca o figura cu o prostituata, poate dupa ce ti-o tragi prima data prinzi curaj si numai esti molau, bafta!
Nu stiu frate ce am, am 20 de ani, muncesc, am reusit sa imi cumpar o masinuta, stau singur intr-un apartament cu 2 camera, nu in chirie, ma descurc cu utilitatile si raman si niste bani sa ii strang, aia este, nu e sa fie.Am o situatie materiala ok, nu traiesc de pe azi pe maine cum se spune. Imi accept soarta si poate o sa fie pe viitor.
Frate, acum depinde și de ele ce fel de băiat le place, poate că nu ai găsit pe cine trebuie, eu de exemplu am fost cu cineva, acum nu mai suntem și vorbeam mereu și chestii, apoi am incercat sa vorbesc cu o fata care era pe lângă fosta urâtă rău, rockerita gen știi și tu acel tip doar așa pentru a pierde vremea și ce crezi, se pare că ei nu-i placea de mine sau cine știe ce gânduri avea, deși eu mă așteptam să vrea sa fim împreună, mă rog, acum nu face din asta o tragedie, sunt mulți în situația ta, să știi că dacă ești cu 3 fete ești degraba, probabil nu te ajuta cu nimic și nu vei rămâne cu niciuna sa fii fericit, ai răbdare, toate la timpul lor pentru fiecare, îți spun din experiență că e bine sa fii singur și mult succes pe viitor, și apropo, încearcă să scrii mai puțin la întrebare pentru că dai multe detalii nefolositoare, iar multi nu îți vor răspunde deoarece se sperie de cat de mult ai scris.
Am sa iti ascult sfaturile. Si cu scrisul mai putin am zis sa incep cu toata povestea de la cap la coada si detaliat fiindac unii mai ma intreaba anumite detalii dupa si trebuie sa le explic, asa ca le-am lasat pe toate deagata.
Esti prea "nice" fi mai arogant, si fara Facebook acolo nu prinzi peste, doar daca ai popularitate si poze smechere.
Am decis de mai mult timp ca sa las Facebook-ul si sa inerc in realitate dar nu pot face pentru ca nu mai am nici o incredere in mine, simt ca iar o dau in bara. Cu popularitatea stau ok, adica in cartierul meu si inca alta 3 cartiere de pe lamga minr sunt popular. Imi stie lumea,, de nume" si ii stiu pe toti de la mic 10-11ani pana pe la 50 de ani, si asa pe ici pe colo prin cateva colturi ale orasului mai ma cunosc, pe Facebook am poze ok, nu artistice, poze ok si decente fac pe cel putin 120 like la poze( asta conteaza acum, ca sa fii popular mai nou )
Daca le abordezi doar online isi dau seama ca iti este frica de respingere, si eu habar nu am cate fete am pierdut din cauza ca nu am avut tupeu in real sa ma bag cu ele in seama si le trimiteam mesaj pe Facebook, crede-ma prindete de testicule si bagate in seama in real o sa aprecieze macar ca ai incercat, oricum te vei trezi cu refuzuri de nu poti duce dar macar incerci pana la urma e imposibil sa nu gasesti pe una.
Ti-am zis sa cumperi ghidul ala, nu vrei. Si eu l-am luat cand aveam nevoie. Ti-am trimis mesaj nu vrei sa raspunzi sau sa asculti. De ce te mai plangi ca nu reusesti sa ai relatie?
ILuis are dreptate.am 19 si sunt singur si momentan e destul de k nu tr sa iau cadouri flori etc.tin banii pentru mine si e foarte bine.pana voi gasi pe cineva ca pana la urma tot trebuie e destul de funny si singur
Bft!