anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o dilema:
Acum 2 ani (in clasa a VI-a) un coleg s-a dat la mine. Tot ma punea la zid ma lua in brate, ma pipaia.nu ma lasa in pace. L-am refuzat si a inceput sa ma injure, sa faca misto de mine. Anul trecut (intr-a VII-a) in drum spre statia de autobuz, o colega l-a intrebat daca are fantezii cu ea. El raspunse ca are dar are si cu mine. Atunci am ramas stupefiata. A trecut anul injurandu-ne, certandu-ne si facand misto unul de altul. Bineinteles ca in aceste zile el tot face misto de mine si rade de mine dar astazi, inainte de a veni autobuzul mi-a spus: "Daca iti dau 2 milioane te culci cu mine?". Bineinteles ca i-am raspuns nu si l-am certat. Dupa 2 minute m-a intrebat: "Daca iti dau 3?" si a inceput in autobuz sa spuna.:" aa daca era Mihai ziceai DA fara bani." (Mihai fiind baiatul pe care-l iubesc de cand ne cunoastem. fara ca lui sa-i pese). Si a tipat prin autobuz ne-am certat si in sfarsit am scapat de el. Normal ca pana in acest moment inca ma mai gandesc la "porcaria" asta. M-am gandit sa-i spun maine: "2 milioane de ce? De Euro? " Acum eu ce fac...cu gandurile lui nebune? Dirigita nu spune nimic si la parinti n-are rost sa le spun ca ei nu fac nimic - nici ai lui, nici ai mei -. Idei, opinii.ca maine poimaine sare pe mine de nebun ce e. fundita pentru cel care ma ajuta cel mai bine.

Răspuns Câştigător
| ALeXsSaY a răspuns:

Baiatul asta vrea sa te foloseasca. el crede ca daca te necajeste si tachineaza, o sa iti dea de inteles ca te place. el de fapt vrea sa o faca si nu are cu cine. pnm, zii sa se duca la alea de pe centurA ca pe alea le poate lua si gratis, si sa nu mai ravneasca la o fata finutza ca tine. adica, e cam obsedat baiatu si pentru varsta lui e cam ciudat, dar na, are omu multe curiozitati. ajutor? pai ajutor nu poti obtine decat daca il castrezi laughing) glumesc. ma rog, daca nu intelege de frumos, atunci il ignori pur si simplu iar daca tot te hartuieste, sa stii ca il poti reclama pana si la politie(sper ca nu vei ajunge aici). dar ma rog, poate doar te place si vrea sa se culce cu tine dupa care sigur ii va trece oh go on faza ca te-a jignit intr-un mod idiot(ca ti-a zis faza cu banii si culcatul) inseamna ca e cam badaran. I s-a pus pata pe tine laughing mno, poate ai sex-appeal si te vrea, dar in fine, ideea e ca oricat te-ar enerva, nu trebuie sa ii faci pe plac si poate ar trebui sa vb cu parintii tai, e totusi ceva serios, poate vine ala cu 3 derbedei, te violeaza si pe urma? ca daca tot zici ca e nebun. Bafta big grin! P.S stiu, nu are logica ce am scris, citeste printre randuri oh go on

6 răspunsuri:
| Acadeeeaa a răspuns:

Baiatul asta te place, de aia incearca sa te necajeasca!
Tu ai putea sa-i raspunzi ca tu nu o faci pe bani, o faci de placere cu persoana iubita, in nici un caz cu el, deoarece el reprezinta un " nimeni" pentru tine!
Si incearca sa-i scoti ochii cu ceva! Sau lasa-l in pace
daca nu-l bagi in seama, va tacea!winking

| Andreea_2882 a răspuns:

Ar fi bine sa spui la cineva(profesor, diriginte, parinti etc).Ca nu poti sa stii ce iti va face daca te prinde singura pe strada.

| RyugaHideki a răspuns:

Daca esti intr-o situatie critica si vrei sa scapi foarte usor de el si sa il faci sa nu mai stea nici la 10m de tine, poti apela usor la politie. Iti garantez ca il vor calma usor cu un advertisment, la a 2-a abatera amenda + ii vor informa parintii. La a 3-a abatere va fi vai de el happy Sunt sigur de asta.
Daca vrei sa faci totul singur, apeleaza la mai multe prietene. Spune-le sa vorbeasca fiecare cu el si sa il intrebe ce ar face el cu fata respectiva. Si sa intrebe asa vreo 4-5 fete. Dupa puteti rade de el in fata clasei ca este un ratat de copil care nu stie ce vrea de la viata si nu va avea vreodata vreo prietena. Raspunde-i cu aceeasi moneda. Apeleaza la tatal tau sau la parintii lui, din moment ce ai spus ca luati impreuna autobuzul, inseamna ca probabil stati in acelasi sat sau oras. Singura nu poti face nimic.

| TVD13 a răspuns:

Chiar asa te place...Am si eu probleme cu un baiat exact asa si mereu ma intreaba cat vreau sa-mi dea. Ma rog Clar ca te place si sigur e gelos pe baiatu acela pe care tu il placi.
Daca te mai intreaba sa-i zici cv de genu.
`Poi daca chiar vrei...trebuie` sa te muti din cls si sa-mi dai 100.000.000.000.000 de dolari si o fac ca sa vad si eu daca ai cu ce ca prea te dai mare. deci hai ma 3 cmlaughing` exact asta i-am zis si eu si a ramas...cu gura deschisarolling on the floor
Bafta! incearca poate mergehappy

| Narcis2007 a răspuns:

Daca ar sari pe tine ti-as da 100 de lei...deci nai nicio sansa sa sara pe tine

| Psihom a răspuns:

Un ordinar care trebuie reclamat la politie.Sa nu cumva sa stai cu frica pentru ca nu vei rezolva nimic.Nu trebuie sa suporti umilinte din partea unui psihopat.Inteleg ca-ti este rusine sa le spui parintilor dar in cazul in care nu vei face nici o miscare, tu vei suferii.Lasa frica!