| Tmcn a întrebat:

Am o dilemă, cum îţi dai seama când un băiat e sincer când îţi spune ce simte sau vrea doar să te " vrăjească "? Dau fundă.

10 răspunsuri:
| Bice a răspuns:

Ah,ochii astiahee heeSe citeste in ochi atunci cand un baiat e sincer.Plus ca oricarui om i se dilata pupilele atunci cand priveste persoana la care tine.Asa ca priveste-l in ochi si vei afla tot ce vrei sa stii.

| swagMeOutBitch a răspuns:

Iti dai seama pentru ca pur si simplu iti dai. daca cunosti un baiat de 1 saptamana fii sigura k nu o sa iti dai seama de nimic ce e in legatura cu el pentru ca inca nu il cunosti asa de bine

| leftside a răspuns:

Nu iti dai seama niciodata, e mai misto asa. laughing

| derpiiiiiiiina a răspuns:

Fii atenta la gesturi, unde se uita, daca acorda atentie lucrurilor marunte..multe altele)funda?

| RUDOFL4X4 a răspuns:

E sincer atunci cand e emotionat in fata fetelor

| Lollaow a răspuns:

Daca e dincer cu ceea ce simte se va uita in ochii tai. daca nu e prea sincer, cand iti va spune va rade sau zambi in mod excesiv. daca te minte va avea tendinta sa se uite in partea stanga. Mai e o chestie din limbajul trupului. Daca te place cu adevarat, va avea indreptat piciorul drept spre tine ori de cate ori cunteti impreuna(daca e stangaci, se poate si stangul). sper ca ti-am fost de folos. succes!

| Armagedon a răspuns:

Buna, eu sunt baiat, iti poti da seama dau este sincer sau nu prin gesturile pe care le fac, acum tu trebuie sa stii din moment ce il cunosti de mai mult timp stii ce caracter are.
Acum daca se uita fix in ochii tai eu zic ca este sincer dar totusi ai grija pentru ca sunt tot mai mult baieti care se pot preface doar ca sa aiba o aventura si apoi sa se poata lauda la prieteni,...
Imi poti da si mie nr tau de tel sau id-ul de mess, vreau sa te intreb ceva : imi place de o fata si nu stiu cum sa ii spun, o cunosc de cativa ani am foat colegi de clasa in scoala generala si acum suntem colegi de liceu.
Daca ma poti ajuta ti-as fi recunoscator.

| Tmcn explică (pentru Armagedon):

În mesaj îţi las Id.

| Armagedon a răspuns (pentru Tmcn):

Mersi mult
te-am adaugat
vezi sa dai accept

| Armagedon a răspuns:

Am incercat si cu adresa asta si imi zice ca nu este valida
incerca tu sa imi faci cerere la kingbull90@yahoo.com