Probabil vrea doar sa-si satisfaca apetitul pe tine sa te foloseasca doar pentru `mozol`
Sincer, parerea mea este ca nu e un tip care merita. Si eu am trecut prin genul asta de situatie si stiu ca nu e deloc placut. Ideea e, ca atunci cand iti doresti o persoana foarte mult si acea persoana nu te observa, la un moment dat iti pierzi sentimentele fara sa iti dai seama. Cu toate ca tu crezi ca iti pasa, asta e doar in mintea ta, deoarece te-ai obisnuit cu gandul ca il placi. Atunci cand el a inceput sa te bage in seama si apoi te-a sarutat pur si simplu s-a intors roata. El te place, insa din cauza refuzului primit prima data nu il mai poti vedea cu aceeasi ochii. Iti dai seama ca lui nu i-a picat bine sa auda ca il consideri doar un amic cand el credea ca tu esti moarta dupa el. Si asa s-a dat batut si a incetat sa te mai caute. Sfatul meu e sa uiti de el pentru ca genul de tip care renunta asa usor nu merita atentie
Pai daca crede ca nu il mai placi de aia. tea folosit sa iti arate ca iti mai place de el si dupa pa