| MeVeve a întrebat:

Am o dilema. E un baiat super cute la scoala.Si mie imi place muult de el.Se uita mult la mine si zambeste des si avem multi prieteni in comun.Desi e a 9-a, e foarte matur si ataat de dulce.puppy dog eyes. Ce sa fac? Sa vorbesc cu el? Si daca am fi prieteni mi-ar fi destul.love struck

Răspuns Câştigător
| Fizy93 a răspuns:

Chiar de aceea iti zic sa nu te bagi foarte mult in seama, dar asa o sa iti dai seama daca te respinge, daca el continua sa vb cu tine e clar nu vrea sa te respinga! Citeste-l, baietii sunt usor de citit!

5 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Daca te controlezi, atat pe parte emotiva cat si comportamentala, sigur vede la tine ca nu esti dusa. Demonstreaza-i ca are ceva ce cauta la tine. bafta.

| Fizy93 a răspuns:

Ca fata e naspa sa faci tu primul pas, eu zic sa il saluti si sa il intrebi uneori "ce mai faci?" iar apoi ar trebui sa continue el daca nu e pampalau sau nu e interesat. Succes!

| MeVeve explică (pentru Fizy93):

Mi-e cam frica sa nu se intample faze de genu'.Eu:"ceau"...si El nimic.sau pleaca.Mi-e frica sa nu fiu respinsa.puppy dog eyes

| Fizy93 a răspuns (pentru MeVeve):

Chiar de aceea iti zic sa nu te bagi foarte mult in seama, dar asa o sa iti dai seama daca te respinge, daca el continua sa vb cu tine e clar nu vrea sa te respinga! Citeste-l, baietii sunt usor de citit!

| CapitanuSemafor a răspuns:

Ori te iubeste ori vrea sa ti-o traga ori vrea sa te omoare. Depinde...

| MeVeve explică:

Apropo:Mi-e cam frica de scenarii de genul Eu:"ceau".si el nimic...Nu suport oamenii care resping fara motiv.Si daca m-ar crede o obsedata?[Nu sunt!straight face]