| Mihnea_Alin_1987 a întrebat:

Am o dilema foarte mare...

Sunt o femeie atragatoare de 30 de ani, insa in viata mea nu am facut cele mai bune alegeri, ceea ce m-a adus la o situatie financiara precara si cu un job instabil. Am ajuns sa am ganduri negre, cautam disperata sa plec peste hotare la munca sau sa gasesc pe cineva bogat sa ma intretina, pana cand o prietena din facultate m-a sfatuit sa caut pe la agentii matrimoniale, si asa am ajuns pe un site ro.sugardaters.com, unde am facut cunostinta cu un om bogat care ma rasfata. Intr-o luna de cand il cunosteam, am inceput a trai cum nu-mi permiteam inainte. Tipul mi-a inchiriat un apartament de lux, ma rasfata cu calatorii si vacante, haine, restaurante, parea ca se da peste cap sa imi faca pe plac, doar ca toate aceste lucruri nu ma faceau sa ma indragostesc cu adevarat de el. Eu nu ma simt atat de atrasa de el, in schimb ma simt foarte rasfatata si el si-ar dori sa intemeiem o familie cat de curand. Credeti ca fac o alegere gresita daca ma casatoresc cu un Sugar Daddy? Exista vreo posibilitate ca sa ma indragostesc de el cu timpul? Va rog cu disperare, sa ma sfatuiti SA FAC ALEGEREA CORECTA! Merci frumos! :roll:

14 răspunsuri:
| xCarly a răspuns:

Asculta-ti inima, ea ce spune?! Este "el" omul potrivit cu care sa-mi petrec restul vietii? Dupa parerea mea, tu te simti atrasa doar de răsfățul lui nu și de caraterul acelui barbat. Este important intr-o relatie sa fi indragostit/ă, doar nu te casatoresti dupa ureche...o casatorie implica anumite responsabilitati si daca esti pregatita poti sa iei aceasta decizie, dar ai grija cu cine, trebuie sa iubesti persoana aceea ca sa faci pasul asta, iar tu nici macar nu te simti atrasa de el... aiurea. Parerea mea este sa renunti sau sa incerci sa-l cunosti mai bine! Nu te grabii, poti sa regrti mai tarziu. Numai bine happy

| Torres92 a răspuns:

Greuuu!
Banuiesc ca stii povestile alea
M am casatorit cu barbatul ala pentru ca m au obligat parintii

In aceasta situatie a fost si mama mea
obligata de parinti sa se marite cu Baiatul(tata) care avea casa si bani

Ei se iubesc acum,foarte mult,au lasat trecutul in urma(divort,certuri,tribunale)intelegi tu

Banii nu sunt totul intr o relatie,degeaba are banii daca e betiv si agresiv(iti daa boxul)
Nu vreau sa par un copil in fata ta,si sa iti zic ca el nu e potrivit pentru tine
Doar tu stii asta
Daca ar fi dupa mine as cauta o fata(in cazul meu)sa ne asemanam dupa varsta,si sa ne potrivim cat de cat la aspectul fizic,sa o iubesc si sa ma iubeasca

Urasc femeile materialiste, care se gandesc la Bani, Masini, Case, Vacante in Ibiza

| Sidonia07 a răspuns:

Toti banii din lume nu ar egala sentimentul pur al iubirii pentru cel de langa mine si nici al iubirii celuilalt. Toate mofturile si lucrurile oferite din banii lui, nu mi-ar aduce implinirea. Cred că niciunui bărbat, oricât de bogat ar fi, nu îi place să fie apreciat doar pentru averile pe care le are. Dacă e om, ca şi noi toţi, atunci sigur are o chestie care se numeşte stimă de sine şi asta nu creşte odată cu contul din bancă.Aş spune doar să pui materialismul pe locul doi şi omul pe primul loc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dobicei dragostea vine pe parcurs, dar la persoane de genu nu prea e dragoste. ori bogatie ori dragoste, nu se poate toate.

| Mussette a răspuns:

Daca era sa te indragostesti de el, cred ca te-ai fi indragostit deja. Pe tine te atrage rasfatul, iar el sigur are vreun defect sau te iubeste orbeste.

| Maximilian191 a răspuns:

Sa te indragostesti de el in timp nu cred ca este posibil (parerea mea), dar te vei obisnui cu el. gandeste-te daca esti fericita si apoi fa urmatorul pas

| Mihnea_Alin_1987 explică:

Multumesc pentru pareri!happy

faza e ca, il plac, e adevarat ca imi place si rasfatul cu care ma trateaza, nu de alta, doar ne-am cunoscut pe un site de sugar dating, e si normal ca relatia a evoluat de la "sponsor" la ceva mai mult, doar ca simt ca nu este el unicul, s-ar putea sa mai continui cautarile... nu pot sa afirm ca sunt genul care sa da in vant dupa bani, la urma urmei in orice cuplu barbatul isi rasfata femeia, in cazul nostru a fost o situatie win win, relatii benefice unui altuiahappy

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Daca nu il iubeste nu il face sa sufere, mai bine mai asteapta. Pana la urma va veni si acel cineva la care sa tii. Cat despre avere, da-o in colo, banii nu aduc fericirea, cauta-ti un loc de munca stabil astfel incat sa poti trai decent. Eu cred ca o viata decenta este foarte ok.

| RAY a răspuns:

Dragostea trece prin stomac intelegi? dupa ce isi ofera totul tot nu esti multimita nu comentez

| Kaℓi a răspuns:

... Doar mie mi se pare ciudat faptul ca cineva si-a facut astazi contul asta, cu numele de Mihnea Alin, pentru a ne chestiona in legatura cu dilemele unei femei atragatoare de 30 de ani?

| HueyFreeman a răspuns:

> nu am facut cele mai bune alegeri
>m-a adus la o situatie financiara precara
>un job instabil

Asta nu-i deloc atragator.

| edy132 a răspuns:

Dacă nu te-ai îndrăgostit de el până acum nu o vei face niciodată. Iubirea nu vine cu timpul, vine foarte foarte repede dacă ai observat vreodată nu cred că a fost nevoie de câteva luni ca să-ți placă de cineva cu adevărat.

Trebuie să te gândești și la tine, de ceea ce ai nevoie și la faptul că în sfârșit ai o oportunitate. Trebuie să ei în considerare faptul că dacă nu ești atrasă de el foarte tare vei fi atrasă de un alt bărbat de a lungul vieții iar atunci vei fi predispusă să înșeli. Dacă faci asta ești un nimeni. Este îndeajuns că nu ai aceleași sentimente cum are el pentru tine și restul vieții va trebui să-l minți de fiecare dată când îi spui : te iubesc. Aici te înțeleg, te gândești la tine. Aș face la fel dacă aș fi femeie și aș fi în locul tău. Deci gândește-te bine pentru că dacă l-ai înșela înseamnă că nu ai respect de sine și demnitate, pentru mine astfel de femei sunt nimicuri.

| Smack88 a răspuns:

Criza de personalitate, mihnea?

| Alcyon a răspuns:

Le faci alora reclama la site? happy Asta se cheama publicitate mascata.