Are prieten, normal ca refuza sa se expuna. Dar nici indiferent nu ii esti, ca de asta se baga in seama cu tine...
Pai probabil nu a vrut pur si simplu sa nu fie in plus cand esti si tu cu prietenii tai pe afara. Nu stiu daca te place sau nu din ce am citit eu aici, dar e putin probabil ca ea te place doar ca prieten, desi prietenii din astea nu prea am vazut. Chiar e o dilema, vorbeste cu ea mai mult prin mesaje si incearca sa iti dai seama ce vrea de la tine prin conversatii.
Toate cele bune.
I-ai spus unei fete ca vrei sa fi cu ea si te-a refuzat si acum ca nu ai mai băgat-o în seama, iți scrie ea?
Oare de ce?
Simplu. II ofereai o atenție și acum nu o mai faci. Fata vrea atenție. Nu-i ajunge cat ii oferă prietenul.
Vrei sa o ai?
Da-i cu FLIT!
Când iți trimite mesaj, răspunde-i ne interesat.
Când iți spune ca o doare capul, întreabă-o: de ce nu o face bine prietenul ei?
A început să-ți scrie când ai lăsat-o în pace. Daca te faci ca te uiți în alta parte (metaforic vorbind), ea o sa vrea sa se mute pentru a fi în fata ta (tot metaforic).
"Oana92 a răspuns:
Are prieten, normal ca refuza sa se expuna. Dar nici indiferent nu ii esti, ca de asta se baga in seama cu tine... " Are dreptate. Poate ii placi, dar nu este pregatita sa iasa din relatia in care este, sau nu stie daca tu vrei o relatie cu ea, sau doar niste conversatii. Apari mai des prin preajma ei. Daca ii esti drag, nu o sa rateze ocazia de a vorbi cu tine de fiecare data. Dupa asta te poti prinde, apoi poti insista.