Daca sau luat la bataie din pentru tine sun prosti scuze daca te simti ofensata...parerea mea ii sati ceri scuze la amandoi pentru cele intamplate k intr-un fel ii si vina ta dar din cate am citi u ai gresit fara sa vrei si sai impaci si sa le spui k vrei sa fi amici cu amandoi nimic mai mult.k oricum nu dispera ca mai ai timp sa-ti gasesti baiatul potrivit
Nu prea exista cale de mijloc aici: ori esti cu X ori cu Y [poti fi cu amandoi in acelasi timp, insa doar ai inrautati situatia]
Solutii salvatoare iarasi nu prea sunt... Tu sti mai bine, care iti este simpatic, pe care il iubesti. Ca sa fi multumita, trebuie sa faci ceea ce crezi ca e mai bine, sa iti asculti inima.
Nu e vina ta, dar e normal sa te simti intr-o oarecare masura vinovata pentru suferinta primului baiat. Asa e viata. Va trece el peste dezamagirea asta dupa o vreme.
Succes la gasirea solutiei
Hmm.e o intrebare buna. uite gandeste-te pentru cre din ei ai sentimente si langa cre te-ai vedea fericita aici e vb de tine nu de ei asculta ce iti spune inima nu ce spun altii.iti dai seama ca pentru x a fost ceva cam aiurea sa te vada cu alt baiat tu stiind ca te place
ai grija ce faci
Parerea mea sa nu te uiti la frumusete, sa alegi baiatul pentru care simti ceva si daca cu baiatul x te intelegi bine ca amici.incearca sai explici ca nu vrei sa strici aceasta situatie pentru a fi cu el un timp scurt.si dupa despartire sa nu va mai vorbiti deloc daca te combini cu y fa bine sa nu va vada x.Incearca sa te interesezi pe la prietenii amndurora.care tine mai mult la tine.Incearca sa stai departe de amandoi un timp si gandeste la rece tot pentru care iti bate inima pe ala alege-l pune'i la teste, care face mai multe pentru tine cred ca este ce'l care merita.