Oo draga mea! imi pare rau! dar nu crezi ca trebuie sa-ti faci griji pentru ceva, caci in urmatoarea clasa trebuie doar sa demontrezi ca esti o fata cool, ai incredere in fortele proprii, si totul va fi ok! nu-ti fie frica, la toti li se intampla! explica-le simplu ce s-a intamplat, si vor vedea ca ai curaj si esti de gasca trust yourself! eu cred in tine, esti bravo, mai ales ca stii ca esti draguta! ei te vor descoperi la anul! bafta!
NU trebuuie sa te simti asa Si pentru mine urmeaza clasa a 9a si am un par foarte cret si electrizat :-s si mereu cand vad lume noua ma gandesc ce vor spune cand ma vor vedea La liceu vei gasi prieteni carora nu le va pasa cum arata-i intr`una din zilele tale proaste si chiar daca acei viitori colegi te`au vazut asa cand vei merge in toamna vei arata normal [ caci parul va creste intre timp ] si vei vorbi cu ei si isi vor da seama ca nu esti la fel ca in vara cand aveai parul ciudat Fii sigura pe tine caci pana la urma interiorul conteaza.
~Succes la liceu >
Tie ti se pare ca daca niste copilasi ca aia rad de altii si judeca asa merita sa le vrei prietenia? stai calma, cine stie sa fie om stie sa vada dincolo de o infatisare.Intamplarea asta a ta ar trebui sa fie ca un filtru care sorteaza pe cei buni de cei rai:*
Eu cred ca cei care te desconsidera din cauza aspectului exterior nu iti sunt prieteni deci daca cineva iti zice ceva intoarceio si tu de exemplu zii sa se uite mai intai in oglinda si pormo sa zica de altii pentru-ca tu ai zis ca esti draguta deci nu ai de ce sa-ti faci griji aranjeazate si tu in prima zi cand te duci la liceu si o sa faci o impresie buna. Sper ca ti-am fost de folos. Funda?
Nimanui nu-i pasa de parul tau, e totul in imaginatia ta. cel putin asta e adevarul in ceea ce priveste baietii, fetele s-ar putea sa te critice dar nici un baiat care se respecta (adica straight) nu a observat vreodata ceva legat de parul unei femei chiar daca e vorba de propria nevasta. serios, stiu ca nu crezi dar asta e adevarul, voi fetele pierdeti timpul cu aranjarea parului.
linarkfts întreabă: