| marsmallowlover a întrebat:

Am o dilema(si nu sunt singura, care crede ca banul este >singuru:laughing))...ma rog lasand glumele la o parte.am o oarecare problema...am un amic, care ma place si vrea sa fim impreuna.Ideea e ca si eu il plac, si mi-ar placea o relatie cu el, doar ca nu am incredere in el. E genul de persoana cu stari ciudate si schimbatoare, ba este fericit si intr-o stare buna.ba este depresiv si evita contactul cu mine.Nu il inteleg, dar chiar il plac.Si faptul ca si el ar vrea o relatie imi apinde dorinta si mie, dar chiar nu il pot crede, criteriile sunt multe care ma retin in al crede. dar ideea e ca, asa e.Si decat sa sufar(fiind si o fire mai sensibila), prefer sa refuz de fiecare data, desi nu vreau.
Nu stiu ce sa fac in privinta asta, m-am despartit si de iubitul meu pentru el, in speranta ca voi reusi sa imi gasesc un raspuns.
Mi-ati putea da vreun sfat in privinta asta? raspunsurile bune primesc rasplata ca atarehappy
Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pai,mie mi se pare ca e mai frumos ca e asa. Poti avea grija de el cand e in starea depresiva, sa ii arati ca iti pasa de el.Fii cu el,nu ai nimic de pierdut, chiar daca e el mai ciudat, asta face ca relatia intre voi sa fie mai stransa.

5 răspunsuri:
| liz23 a răspuns:

In problemele sufletului e greu de decis, ai doua variante decizi cu sufletul si ii dai o sansa, sau gandesti cu capul si iti vei da seama ca sansele de a fi ranita sunt mari.Nimeni nu poate decide in locul sau cu atat mai putin sa dai cu banul.La fel ca toata lumea sti ca o relatie se bazeaza pe comunicare si incredere,fara ele nu ai cum sa construiesti nimic, doar te-ai minti singura, sperand ca se va rezolva.

| ghiCIne a răspuns:

Asa eram si eu.laughing Acum ma simteam bine, acum nu.
Inteleg, schimbarile lui te bulverseaza. Probabil este trist din pricina singuratatii. Daca il cunosti bine si il iubesti, de ce nu ai incredere?
Incearca sa-i spui si lui ce te impiedica sa fiti impreuna, desi il doresti.
Trebuie sa inteleaga ca tu n-ai cum sa ghicesti mereu cum trebuie sa te comporti ca sa nu-l ranesti, ca toata lumea greseste.
Nu spune nimeni sa se schimbe, ci doar sa fie mai temperat in starile sale.
Asa e el, ii e greu sa fie la mijloc, dar tu poti sa il aduci la un echilibru.

| Anemona a răspuns:

Crede ma pe cuvant relatiile care incep printr o prietenie se transforma in cele mai frumoase povesti de dragoste. Asa am patit si eu si pe baiatul respectiv l am iubit ce mai mult dintre toti baietii cu care am avut treaba. A fost cea mai frumoasa poveste. Ai incredere si stabiliti ca daca povestea nu merge taiati la timp si ramaneti prieteni cum erati.Nu ai ce pierde pana la urma... daca nu ajungeti intr un punct al relatiei destul de avansat[ gen sa aveti chiar sentimente puternice sau sa va simtiti super genial in relatia respectiva] atunci puteti sa incheiati la timp si sa nu va pierdeti prietenia. da i o sansa :* nu ai sa regreti

| giovannutzu a răspuns:

Parerea mea este sa te combini cu el, nu ai nimic de pierdut, macar sti ce o sa faci.incearca sa nu pui suflet atat de mult la inceputul relatiei, odata si-o data tot o sasi arate adevarata fata, poate ca fata de o prietena se comporta altfet de cum s-ar comporta cu o amica.e o vorba : nu pot fi amic cu persoana pe care o iubesc. : poate ca din cauza asta se poarta asa.parerea mea e sa incerci. daca crezi ca ti-am fost de ajutor astept "rasplata ca atare " tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O la la la...atatea sentimentalisme. daca te doare inima da-i ce-i trebuie si apoi mai vezi tu. acum de asta ai nevoie si cu asta basta. nu mai fi asa sentimentala, tine cont de dorintele lui, dar nu-l mai baga asa de tare in seama cand e moody. asa sunt barbatii, mai fitzosi decat noi cateodata. Bafta!