Pai n-are de unde sa stie ce este intre voi daca va pupati in scara de bloc si dupa scoala.Fi mai curajos pupo in fata prietenilor
Este bine sa nu o mai intrebi nimic, ci doar sa va intalniti, sa va pupati, sa vorbiti, sa va pupati, sa va plimbati, sa va pupati s.a.m.d.
Demonstreaza-i ca o iubesti cu adevarat, si acum la inceput spune-i, asa " nu te grabesc, nu vreau sa se afle ca suntem impreuna, te las pe tine sa gasesti momentu` cand sa facem oficiala relatia si sentimentele pe care le avem, Te iubesc ", etc vezi tu dar trebuie sa ii arati ca, chiar ti la ea, ei acum ori ii e frica sa nu afle cineva care nu trebuie de voi ori ii e frica sa nu sufere ca inainte si de aceea e precauta mai tin-o si tu asa oricum e asemanator unei relatii numai ca nu stie lumea, pana la urma o sa se afle dar incearca si tu sa o saruti mai lung frumos si mai des ca doar esti baiat Bafta!
Vino si tu cu un tanc la scoala, calca pe toate masinile, parcheaza in locul pentru handi, trage un foc un aer, pune-ti ochelarii de soare, si zi-i gagicutei, "I dare you not to kiss me, not to touch my d! ck and not to get serious with me right now, fah".
Eu nu inteleg. Cum adica dupa ce v-ati sarutat si toate cele ai intrebat-o " auzi, suntem impreuna?".
Asta ar fi ordinea inversa lol
Arata-i fetei ce simti pentru ea si ca tu chiar o iei in serios, demonstreazai ca poate avea incredere si totul va fi bine crede-ma. Succes!
Și încă ceva, mi-a povestit ca ieri la școală a venit unu care ghicește viitorul cu papagali și a întrebat-o dacă are prieten și i-a spus ca nu știe. Eu cred ca ii e frica sa nu sufere încă o data și ca trebuie sa o fac sa aibă încredere în mine, nu?