Nu draga...nu este obligatoriu.se face atunci cand iti doresti...nu pentru ca isi doreste sau vrea doar el... e o chestie la care trebuie sa cadeti amandoi de comun acord.si sa va placa la amandoi.stii tu comunicare si iubire...baza relatie.in rest frau liber!
Nu e obligatoriu, dar e foarte placut si majoritatea cuplurilor aleg si aceasta metoda da a-si exprima dragostea si dorinta carnala.
Buna, depinde de persoane...nu este obligatoriu, fiecare face ce vrea si nu este neaparat necesar intr-o relatie, dupa placerea cuplului...
E optional, nu obligatoriu! e o joaca, e cunoastere, e explorare, e incantare, dorinta de a-l simti la propriu! - pe celalalt, e preludiu, substitut, complementar sau o alternare cu celelalte pozitii!
Sigur ca nu, dar aici foarte mult depinde de baiat, oricum fiecare cuplu isi au,, regulile sale''
O relatie nu are legatura cu "obligatoriu".tot ce se face implica doua persoane, de ceea ce vor, ce le place, ce ii face sa se simta bine.
Buna!
Cum au spus si mai multi useri, nu este nici obligatoriu, nici necesar.
Daca ambii parteneri sunt de acord, atunci da, poate fi "practicat". Dar nu de aceea ca unul vrea si tu nu; si o faci doar ca sa ii faci pe plac. Trebuie sa fie de acord amandoi.
Bafta!
Nu cred asta...intr-o relatie partenerii trebuie sa se respecte si daca unul din ei nu vrea, celalalt trebuie sa ii respecte decizia nu sa il oblige de parca ar fi ceva obligatoriu.
Nici obligatoriu, nici necesar.Depinde de dorintele tale si ale partenerului tau.Fiecare cuplu e UNIC!
by daii
Nu-ţi place/Nu vrei/Nu faci! Într-o relaţie eşti liber să faci ce vrei, ce-ţi place. Nimic nu-i obligatoriu intr-o relaţie.
Nu doamne fereste nu e obligatoriu... dar e bine s ale incerci pe toate succes...
Nu e obligatoriu si nici necesar(cel putin nu in masura in care fac baietii sa para)asta tine de preferintele fiecaruia. daca esti intr-o relatie serioasa si-ti iubesti partenerul nu e indeajuns.trebuie sa vrei tu asta, sa accepti s-o faci pentru ca asa crezi tu de cuviinta, nu doar pentru a-i face pe plac partenerului sau doar de frica de a nu-l pierde... e doar alegerea ta...
Alta intrebare despre sexul oral.Doamne apara si protejeaza...Bine macar k nu ai zis ca ti se pare scarbos k altfel mi-i se ridica tensiunea pentru ca majoritatea fetelor, ipocrite de altfel, le aud spunand "Vai mi se pare scarbos". Dar daca asa de scarbos li-i se pare atunci dc mama dracului mai sta cu persoana de langa ele...Inseamna k nu il accepta asa cum iy cu dorintele si placerile lui... Unde mai punem k toate daca li se face sex oral isi dau ochii peste cap de placere. Dar sa se gandeasca k asa pot spune si prietenii lor "Vai draga mi se pare scarbos", dar nu ei isi accepta partenera asa cum este ea...si nu scot astfel de afirmatii despre persoana iubita...Nu stiu daca este necesar, nu exista o regula in care spune cu litere de tipar ca este necesar, asta vine de la sine. daca amandoi o simtzitzi atunci de ce nu...Si nici obligatoriu nu este, pentru ca nimeni nu poate sa-ti impuna ceva ce tie iti displace sa faci...Asta conteaza de baiat.pentru k daca dai peste unu care tine numa la placerile lui.Atunci mai bine te iei si pleci in lume...Deci sexul oral nu este nici OBLIGATORIU si nici NECESAR... sper sa te ajute raspunsul meu chiar daca m-am abatut putin de la intrebarea ta... Take care:*
Nu nu e obligatoriu... daca amindoi sunteti de acord so faceti atunci da co faci din placere nu din obligatie doar ca vrea baiatul...aici amindoi trebuie sa fie egali...la orice... daca unul nu vrea nu-i nevoie sa faci asta daca nu doresti obligatii si impunator nu-i intr-o relatie...doar daca te foloseshte pentru asta.ar trebui si tu sa primesti placere din asta nu obligatie...
succes...pa
Mutubal întreabă: