Pe ce argumente spui ca ce are ea este psihoza? Pe nici unul pentru ca: psihoza se numeste orice traire, senzatie, perceptie, credinta, convingere, traire neconforma cu realitatea, deci o iesire din real cand omu nu isi da seama ca e iluzie, caracteristica psihozei este ca omul in ciuda evidentelor prezentate, nu valideaza realitatea! Nu are absolut nici o legatura ce are ea cu psihoza, ea stie f bine ce se intampla, nu neaga deloc, ce are rea nu este absolut deloc in spectrul schizofrenic, intamplator am studiat psihologia si mai stiu putin asa ce si cum. Mai ales daca s-a dus la doctor cum spune, e clar. Este doar o fantezie masochista zic eu, si atat. Pai inseamna ca si aia care se sexeaza in toaleta au psihoza? Adica oricine are fantezii? Ca unele sunt ale dracu de tampite, te asigur eu. Pe ea o excita cand pierde ca de fapt ar fi si asta o durere, ii face rau, masochismul mai este si mental nu doar fizic. Asta e tot. Daca pierzi un examen e o durere nu? Ca iti face mari probleme. Asa ca Alina asta ai, este fantezie masochistica, bine ca nu esti masochista fizic ca era mult mai rau. Nu pot sa iti spun sa nu mai faci sau sa ai grija, ca tocmai daca nu ai grija te exciti, nu stiu cum vei duce chestia asta, dar asta ai, sa nu te mai miri. Nu ai forma de masochism cunoscuta adica aia fizica, dar tot masochism este. Te sfatuiesc sa te duci la un medic sa-ti dea niste antidepresive ceva (Se dau la barbatii cu ejaculare precoce), nu cont ca ai sau nu depresie, sa iti taie libidoul inainte de examene, mai feresti chestiile importante, daca nu vrei, nu stiu. Faptul ca esti pe invers este okey, nu e nici o problema, poate e mai bine, ca doua fete au mai multe in comun.
Ce ai reusit tu sa faci e sa ti traiesti viata la maxim. Atat timp cat n ai inconveniente, dc nu?
Da, cand eram mai mic si gen prietenii mei erau gata si deja plecau spre magazin si eu trebuia sa stau jos si sa mi leg sireturile eu miscanduma incet pentru ca nu stiam sa leg repede aveam o senzatie de excitare as putea spune da. baiat fiind. Dar tu. tu esti la alt nivel
Se numește masochism și e destul de populara treaba, cred ca exista forumuri peste forumuri despre asta.
Este o versiune de masochism
masochismul are ca definitie simpla e ca "iti place durerea", insa in realitate e mult mai extinsa si anume: iti face placere ceva pe care in mod normal ar trebui sa il detesti serios, nu neaparat numai durere fizica
eu personal as vrea o fata asa
insa trebuie sa fii atenta sa nu exagerezi sau sa pierzi controlul, poti ajunge la chestii deosebit de naspa!
Si eu cred ca e masochism, sincer nu am gasit nicaieri despre asa ceva dupa ce am citit ce ai zis. Problema este ca s-ar putea sa preferi sa pierzi multe si sa ai mari probleme insa tocmai asta te excita, este cam problema. Nu te vad bine. Cum nu are inconveniente? A preferat sa ramana corigenta special, daca se intampla la mai multe? Nu avea libido prea sus in alte situatii, altfel nici liceul nu-l mai termina, nu cred ca va termina facultatea, dar aia e, tu alegi (desi stiu ce vei alege). Sa nu te vada dracu un prof sau o profa daca o faci in banca sa te ia la trei sau sa te dea afara, ai grija sa nu iti vada mana ca se misca sau sa te vada ca te inrosesti, ca transpiri. Oricum interesante fantezii ai. Prieten ai?
Cum masochism?! Maso nu sunt aia care se bat? Si eu cred ca o sa am mari probleme, dar culmea ca asta ma face praf. In clasa nu m-a vazut nimeni dar si daca ma vede nu are dovezi ce fac eu cu mana ca o iau repede de pe pantaloni si cade profu sau profa de prosti. Cineva m-a intrebat daca am prieten pai n-am una la mana ca in afara situatiilor alea nu prea ma excit deci trebuie sa profit tare de sesiune (hihihihih), alta ca am putin tendinte sa fiu pe invers. Ma enerveaza barbatii ca sunt ai dracu rai posesivi, cand se baga in seama urmaresc doar sexul, niste..fraieri de parca eu sunt proasta si nu ma prind. Cu fetele ma inteleg mai bine, facem chestii impreuna si gandim cam la fel, cu aia nu am ce discuta ca ei vor calculatoare fotbal beri si alte prostii din alea de ale lor. Dar de unde am chestia asta? De unde a aparut? Ca de mic a am. De ce nu am mai auzit si vazut vreuna sau unu ca mine? Unde multe forumuri? Ca toate au maso fizici si atat. As vrea undeva sa mai gasesc oameni ca mine, unde? Aia cu sireturile popcop seamana putin daca te excitai ca nu te legai la timp si aia plecau si ramaneai in urma. Ce dracu sunt unicata? Uni zic ca sunt nebuna da nu-s. Vad peste tot doar fantezii clasice si se tot repeta pe tot netu, sunt din alta lume si am nev de oameni din lumea mea sa faca si ei din astea.
Aia la care ma duceam nu era ca mine...doar ma provoca si ii placea sa ma faca sa chiulesc si altele din astea de eram uda toata, pe ea o masam normal nu avea fantezii din astea, eu aveam de pierdut ca eram la ea in loc sa fiu la scoala dar ea nu. Sunt dusaaa raau tare fratilor.
Asta nu-i excitare sau fantezie, mai repede par a fii psihoze...
Te sfatuiesc sa mergi la un psihiatru, pentru ca problema ta are alta natura, decat cea sexuala.
Am fost si la psihiatru si psiholog, a spus ca este o pura fantezie mai aparte si nimic mai mult, nu stiu de unde ai scos-o cu psihozele?! Nu veneam aici pana sa nu intreb si in alte parti. Doar ca nu au mai auzit nici ei si nici nu stiau sa explice mai nimic. Cica sa mi-o fac in limita sa nu..am probleme, raspuns "asa esti tu..nu e nici o problema, toti avem fantezii".
Faranumebossulicaaaa întreabă: