| qieiqpalz a întrebat:

Am o fantezie sa zic asa.mie imi place foarte mult sa prind fetele de fund sau sa le dau peste fund in clasele generale dadeam la toate fetele la care voiam nu stiu imi place prea mult senzatia mai ales cand e moale stiu ca altii au alte placeri sa le prinda de alte locuri, eu nu am avut iubita cand voi avea daca o voi prinde prea des de fund oare va fi o problema? bine nu sunt chiar disperat adica din 5 in 5 min nici chiar asa oare ma va crede ciudat?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Seamana mai degraba a lipsa de educatie. Nu ti-ai luat nici o palmă pana acum?

| qieiqpalz explică (pentru darrio2007):

Ba da am fost si muscat laughing)

| darrio2007 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Ai scapat ieftin.

| qieiqpalz explică (pentru darrio2007):

Dar ce vrei ma sa fiu omorat in chinuri?

| darrio2007 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Eu nu vreau.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Unor fete le place asta, altora nu depinde si ce fata gasesti, daca va fi una careia sa ii placa totul va fi ok.

| HazelEyes77 a răspuns:

Ramane de vazut daca viitoare iubita va fi deranjata sau nu de gesturile astea si cat de des ti le va permite. Sigur nu va privi cu ochi buni daca nu te abtii sa nu le pleznesti pe altele. Nu e un gest deplasat daca ti l permiti numai cu ea cand sunteti singuri dar nici sa exagerezi ca se plictiseste fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa ajungi un pervers ciudat care nu primeste nimic, fetele te vad ca un disperat dacã faci prea des asa ceva, o sa rãmâi doar la pipãit. Abtine-te incearcã când esti singur cu fetele sa le pipãi si le poti duce in locuri private, undeva unde poti ceva mai mult, daca nu Le atingi o sa Devinã ele disperate, am pãtit unele se frecau cu fundul de mine laughing)

| Only4me a răspuns:

Sunt alte fantezii mult mai rele, stai linistit laughing
Fata de iubita ta va fi un gest de afectiune.