| ŦΛהĩαՀyNøĩƊЇ乇 a întrebat:

Am o fata de care-mi place...Nu stiu cum so aproprii de mine,, plz help dau funda pentru ce-l mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Maya_deci_1993 a răspuns:

Intereseaza-te cei place si fa cea cei place, dai mai multa atentie ei decat celorlante fete, fa-o sa se simta bine in preasma ta si cand ai o discutie cu ea arata-i sau spune-i ca te simti deosebit in preasma ei, si fi atent la orce detaliu sa nu injuri sau sa vorbesti urat cu nimeni cand ea se afla in preasma. sper ca ti-am fost de folos. sa ma ti si pe la curent

| ŦΛהĩαՀyNøĩƊЇ乇 explică (pentru Maya_deci_1993):

Ms mult a merslaughing din prima am lipici suntem inperuna dejabig grin:X

10 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Vorbeste cu ea. invit-o la o plimbare. lasa-i la scoala un biletel dragut cu un mesaj haios intr o carte. pune-i o floare pe banca si scrie ti numele de la cine e floarea. sper ca te am ajutat. o zi frumoasa

| oLeNNNao a răspuns:

Incearca sa afli cat mai multe despre ea, ce ii place, ce nu. Afla niste lucruri care le aveti in comun si foloseste-le. Comporta-te frumos cu ea, dar sa nu pari prea disperat :-s. Arata-i ca poate sa aiba incredere in tine, apropiete-te intai ca prieten de ea. Apoi totul o sa vina de la sine happy.

Răspuns utilizator avertizat
| SuntRomânDeTreabă a răspuns:

Impresioneazo spune-i ceva frumos ofera-i un cadou chiar daca nu e ziua ei fundita?

| ŦΛהĩαՀyNøĩƊЇ乇 explică:

Pentru ce-l mai bun raspuns scuze Shadow dar mai astept...

| synguratycul95 a răspuns:

In primul rand. Nu o poti apropia cu forta. Eu de exemplu mi-am impresionat prietena de la prima intalnire. Ce am facut? Am invitat-o la o plimbare printr-u n parc si cand ne-am intalnit aveam pregatit un buchet de trandafiri si o cutie de bomboane milka in forma de inima. Nu iti pot spune exact cum sa faci deoarece nu o cunosc pe prietena ta. Iti recomand sa o scoti la o plimbare si in timpul promenadei sa-i explici ce simti pentru ea. Dar nu-i zice direct. Iti urez mult succes.

| CreangaVerde a răspuns:

Wow chiar e adevart ce se spune, lumea chiar da sfaturi de ****.
Bun daca vrei sa o impresionezi, poti sa iti scoti si tu alocatia si sa o scoti la un suc. Bafta!