| fabyyyc a întrebat:

Am o fata in calasa de cre imi place. E colega mea de banca. D imi e cam greu sa ii spun ca o plac, pentru colegii mei sunt nesimtiti si incep sa rada de mine si e nasol sa isi bata toti joc de mine mai ales ca acolo e un mare idiot care crede ca daca face misto e cel mai tare.

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Stii functia ignore de la mess,nu-i asa?
La fel sa faci si cu idiotul respectiv! Il ignori!
Vine, isi arunca misto-ul, il privesti calm si taci.Rad ceilalti,tu iar taci.
Ei,de cate ori vor rade? O data,de doua ori,de zece ori.
Daca nu-i raspunzi idiotului,nu va avea de ce sa se mai agate si isi va gasi alta victima.
Cu toate ca e posibil sa fie si gelos pe tine,tocmai pentru fata respectiva,s-o fi ofticand ca TU stai cu ea in banca si nu el!
Oricum,faptul ca stai in banca cu ea iti usureaza munca foarte mult.
O poti ajuta la lectii,o poti intreba,ii poti scrie mici cuvintele,care sa o faca sa inteleaga ca ti-e draga.
Si,nu permite celorlalti sa intre in chestiunile tale personale!
Te priveste cine iti place,daca iti place si de ce iti place! Nu ai de dat raportul nimanui! Chestiuni intime,no comment!
Nu parea slab,mai ales in ochii fetei, sa ti se suie ceilalti in cap si sa rada! Te uiti urat si ii potolesti barbateste!
Bafta maxima, sa ne spui cum merg treburile!

| IsabelaIssa a răspuns:

La scoala privirile insistente catre ea sau orice alt gest nu cred sa treaca neobservate de catre ceilalti colegi. Daca nu vrei sa rada de tine cel mai bine e sa vorbiti in afara scolii. Ii ceri un numar de telefon, un id de mess. Te asiguri ca si ea te place, apoi totul e simplu. Pentru ca daca faci anumite gesturi la scoala, si poate nici ea nu e atrasa de tine, apoi va rade si ea de tine si colegii. Daca stai cu ea in banca, cu atat mai simplu. Scrie-i un biletel cu id tau si pune-il intr-un caiet pe care il va deschide sa isi faca temele pentru ziua urmatoare(ca sa fi sigur ca il va vedea). Daca esti mai indraznet i-l poti da si in mana. Apoi daca si ea te place si veti fi impreuna, puteti fi si in fata colegilor pentru ca va devenii o obisnuinta si nu vor mai rade. Bafta!

| aurora50scumpika a răspuns:

Tarani! Nu e neaparat sa-i spui da-i de inteles,uite-te insistent la ea,zambeste-i,,, si vezi daca faca si ea la fel, dar nu cand sunt colegii tai prin preajma! Succes