Numai tu deschizi subiectele?! pai daca e draguta, si ITI raspunde la SmS.de ce nu ataci? Adica cam cat ai de gand sa vb cu ea pe mess, pana vine unu si ti-a suflat-o de sub nas?
Mai bine ia si fa pasul, asa stii sigur daca te place, si nu ai mai fi pus intrebarea asta aici.Bafta
Scuza-ma ca o sa te intristez, dar din cate spui tu ori e plina de fite si nu poti sub nici o forma sa i le scoti, ori nu ii place de tine.
Poate ca vorbeste pe mess, sau iti raspunde le Sms, dar o face doar pentru a nu te rani.
Din tot ce vad eu, nu cred ca are vreun sentiment special pentru tine
Imi pare rau ca iti zic, dar asa cred eu.Cine stie mai bine, sa ma contrazica.
Daca iti raspunde la sms sau daca vb cu tine pe mess sau nu asta nu inseamna ca te place daca vrei sa afli ce simte pentru tine... fa-ti curaj si vorbeste cu ea. cere-i sa fie sincera si sa iti spuna ce simte...
bafta!
Faptul ca ea iti rapunde la sms-uri si vorbeste cu tine pe mess nu inseamna ca te place neaparat.
Am observat din ce ai scris ca tu o iubesti pe acea fata sau simti macar o atractie pentru ea, motiv pentru care te-as incuraja in a-i spune deschis si fara ocolisuri ceea ce simti.
Daca ea te place, iti va accepta sentimentele si probabil va accepta sa fie cu tine. E foarte posibil ca acea persoana sa fie mai timida din fire si sa-i fie mai greu sa isi exprime sentimentele. Aceste gen de persoane trebuie ajutate sa isi depaseasca starea si sa invete a-si exprima aceste sentimente.
Daca nu are aceste probleme si totusi te place, te va accepta mai usor.
Aceasta fiind doar o supozitie, pentru ca dupa cum am mai spus, nu vreau sa te descurajez, dar faptul ca ea iti raspunde la sms-uri si vorbeste cu tine pe mess, nu inseamna neaparat ca te place, cel mai indicat este sa discuti deschis cu ea si sa ii areti sentimentele tale fata de ea.
Acea persoana este singura care te poate lamuri in legatura cu ceea ce simte.
Iti doresc din inima multa bafta!
Psihoyounger
@nony, eu nu vreau sa te contrazic, dar cred ca e de datoria mea ca utilizator TPU.ro sa spun ca noi nu putem sti exact ce gandeste acea fata. E la fel de posibil, cum am mai spus si in raspunsul anterior ca ea sa fie timida, motiv pentru care nu indrazneste sa se exprime.
Dar desigur, e foarte posibil ca acea persoana sa nu simta nimic pentru tine si aici sunt de acord cu nony, poate nu te respinge pentru a nu te rani.
Iti repet: incearca sa vorbesti cu ea si intreab-o deschis ce are de gand in privinta ta.
Bafta!
Psihoyounger
Este posibil sa fie mai timida. Te sfatuiesc sa vorbesti cu ea fata in fata, nu pe mess sau prin sms-uri daca vrei sa fii cu ea.Numai asa poti afla daca te place sau nu.
Cred ca daca nu te-ar placea nu ti-ar raspunde deloc....Eu cred ca ar trebui sa ii dai de inteles care sunt sentimentele tale pentru ea....Si vezi cum ti se pare....Poate ca de fapt este mai timida si te place si ea....Succes mult!Te astept cu un raspuns,sa stiu si eu daca intr-un final te place,sau nu!
Cred ca daca nu te-ar placea nu ti-ar raspunde deloc...Eu cred ca ar trebui sa ii dai de inteles care sunt sentimentele tale pentru ea...Si vezi cum ti se pare... Poate ca de fapt este mai timida si te place si ea...Succes mult! Te astept cu un raspuns, sa stiu si eu daca intr-un final te place, sau nu!
Daca ei i s-ar parea ca esti neplacut normal ti-ar respinge dar nu a facut-o.
Poate nu are iq-ul necesar sa dezvolte ia un subiect sau poate ca e timida. Daca ar fi sa nu te placa eu zic ca nu te-ar baga in seama sau ti-ar da de inteles ca nu o interesezi
Poate pentru ea esti un simplu prieten, faptul` ca iti raspunde la intrebari si sms`uri nu inseamna ca te place. da` ca sa fii sigur ca te place intreab`o ca incercarea moarte n`are, daca nu te place va continuati prietenia nimic mai mult.
Pa Pa! Succes! :*
Salutare! Va multumesc ca mi-ati raspuns...acest site este extraordinar...in curand o sa-mi fac si cont... bun sa revenim.
Uitati cum a decurs povestea:
I-am dat sms-uri sa intre pe mess, sa mai vb si ea imi zice:hai in o ora...si trec 3 si tot nu intra, de ce se lasa asa asteptata? tot timpu zice "intru ceva mai incolor" si intra ceva mai tarziu...nu stiu ce sa zic, poate se lasa asteptata, voi ce ziceti?
aaaa, si mai am o problema... a intrat pe mess, am vorbit ce am vorbit si am intrebat-o daca iese in oras sambata... a zis ca nu ca e foarte ocupata...atunci eu am zis sa o lasam pe marti si sa se gandeasca, i-am spus sa nu raspunda pe loc...
Luni, cu o zi inainte am intrebat-o..."pana la umra, ce zici? te-ai gandit la ce ti-am propus?"Ea a zis ca nu stie, iar eu i-am zis"ok, atunci te mai las sa te gandesti".si nu stiu cum a facut de a zis ca nu poate nici atunci. .si am zis sa o lasam totusi pe miercuri si a zis ca nu-si planifica viata!(scuzati-ma ca ma repet, dar ...intelegeti si voi)
Inca odata va multumesc pentru raspunsurile voastre!
Pff e clar ca nu vrea. Se putea lua in calcul timiditatea, dar deja ai spus ca va intilneati si nu dadea semne de timiditate. Deci varianta asta pica. Ramine cealalta varianta, ca-ti raspunde doar din politete, dar e clar ca nu simte nevoia sa fie cu tine. Poate doar cu gasca, dar nu cu tine. Trebuie sa o abordezi altfel. Inca nu te gaseste destul de interesant. Mai incearca.
Mai! joaca-te cu ea! adica o tachinezi.scrie ceva sa o provoci. De exemplu ce faci? ia zice scriu un raport. Si tu: raportul salvati balenele si caldura globala? Daca STIE sa flirteze si joaca si ea jocul atunci o sa raspunda daca e batuta in cap nimic. oricum la fel cum s-a mai zis fata in fata sau cel mai bine prin telefon dar SMS si MESS asta e asa din cand in cand. atractia la o femeie se face si daca esti mai greu de ajuns la TINE. Adica nu tot timpu nline pe mess. Daca esti online zi o gluma intreab-o ceva mai de joci cu ea iti bati si puitn joc de ea. dar cu limite. si iesi nu sa stai acolo si sa nu spuneti nimica. Devi peisaj. Si nvito la lucruri cu tine. Daca nu vine din prima nu te lasa... poate ii place de altul. dar incet incet daca ii place adventura o sa vina.depinde. DACA NU SI NU da in masa! Alege alta mai putin draguta da asta e. din flaore in floare pina la urma asta e viata si dai tu de cine trebuie.
De multe ori, unele fete asteapata ca fetele sa faca primul pas...asa sunt si eu...as vrea sa intreb pe candva anume cate ceva dar ceva in gandul meu spune ca daca in deranjez sau mai stiu eu ce... poate este mai rusinoasa sh asteapta ca mereu tuh sa faci primul pas... vb cu ea
dar cand am fost fata in fata mi-a dat semne ca ma place... s-a prostit, venea langa mine, punea capu pe mine
Inca ceva... dupa ce mi-a zis ca nu are timp sa iasa sau ce a zis, de fiecare data cand ieseam imi trimitea ":*"...
Psihoyounger pe de o parte ai dreptate... dar nu stiu ce sa cred... fata in fata se comporta super. O fata se da in spectacol ca sa iasa in evidenta in fata cuiva, pune capu pe tine pentru ca asa simte...
Pe messenger nimic frate
Cred ca e cam rusinoasa!
Voi ce ziceti?
Ok, va multumesc la toti...ar mai fi o singura chestie...
De intrebat o intreb, dar daca nu a acceptat afara, merge pe mess?