| Anielatb a întrebat:

Am o fetita de 3 ani cu un barbat casatorit. In fine, a fost casatorit atunci. Intre noi este o diferenta mare. Eu am 27 acum, el are 43. Sotia lui a aflat dar mult timp nu au divortat si presupun ca din motive financiare. El o duce foarte bine financiar, insa eu am fost pe bune atasata de el. Nici macar nu imi dadea cadouri. Era pentru mine o reusita sa fiu cu un barbat de succes profesional si care sa ma atraga si fizic, caci arata bine pentru varsta lui. Ce vreau sa zic e ca nu eram intretinuta.

Intr-un final a divortat sotia de el, si el greu s-a impacat cu ideea. Am inteles ca era in depresie grava. Pe fetita o ajuta financiar, ii plateste pensia alimentara, ii trimite non stop cadouri si de cand l-a parasit aia, el s-a trecut si ca tatal ei oficial in acte.

E prezent in viata fetitei, o suna, o viziteaza, e printesa lui. Dar acum m-a informat ca se insoara la anul. Divortase cand fetita noastra a avut un an. Si si-a gasit pe alta, cu cariera si ea, cam de varsta lui. Iar eu sunt distrusa. Mi-a zis mereu ca sunt frumoasa, m-a laudat ca sunt o mama foarte buna, ca se poate baza pe mine. Si de ce nu m-a luat atunci pe mine? S-a insurat cu tipa aia care are un fiu de 8 ani. Vrea sa o duca pe fetita mea s-o cunoasca si eu nu vreau. Il pot opri legal? Imi e teama ca nu