Cred ca asta face parte din scenariu pus la cale de el si de prieteni numai sa te faca geloasa si sa vada cum reactionezi
E cam ciudat. abia v-ati despartit si el se casatoreste? . chiar nu cred, poate a vrut doar sa vada ce reactie ai :d
Casatoreste-te cu mine si invita-l si pe el la nunta noastra ) Glumesc.
De ce sa tipi? N-ai pierdut nimic. Era deja luat si, chiar daca nu era luat, unul care e deja intr-o relatie si incepe alta relatie in acelasi timp, nu e un baiat serios pentru care merita sa plangi sau sa disperi. E doar un curvar. Gandeste-te ca puteai sa ai o relatie lunga cu el si, in paralel, el sa mai aiba si alta relatie. Ti-ar fi convenit sa te imparta cu alta? Nu cred. Asa ca mai zic o data: n-ai pierdut nimic. Nu stiai ca e intr-o relatie? Daca ti-a zis ca nu, atunci era si mincinos. Deci pana acum ai pierdut un curvar mincinos si usuratic. Ia gandeste-te, il mai vrei? De ce iti vine sa tipi acum? Ca l-ai pierut sau ca te-a luat de proasta? Stai acasa, lasa logodna lui. Oricum n-o sa dureze mult relatia lor. Fereste-te de astfel de baieti!
Totusi, nu vrei sa ne casatorim? ))))))))))))))))))))
Nu va fi nici o logodna stai linistita A facut asta ca sa te faca sa suferi, si tu ai picat in plasa...
Cum dracului sa nu fie cand acum parinti lui fac pregatirile pentru poimaine seara
Buna! daca a facut asta inseamna ca nu te-a iubit si daca nu te-a iubit nu iti merita lacrimile nu suferi pentru cineva care nu are importanta. da du-te la logodna aia ce o fi ca de 4 luni impreuna crede-ma ca nu-i nimic serios altii stau doi ani si tot se despart iar el se casatoreste....casatoreasca-se ) crezi ca o sa dureze? eu nu cred, ei nici nu se cunosc deplin. cauta si tu unu imbracate super si du-te la logodna lor stiu ca e greu, dar amintesteti ca nu te-a iubit sincer si el a vrut asta simtate foarte bine si arata-i ca nu iti pasa. pana la urma el a ales asa. mult succes si stai linistita ai pierdut un tren cu siguranta vine altu stiu ca asteptarea e grea dar nu merita sa suferi! bafta :*:*:*
Cred ca ar trebui sa te duci, iar daca ai posibilitatea sa mergi cu vreun baiata in pereche si sa-i arati ca nu-ti pasa si ca esti fericita si fara el...chiar daca nu te-a iubit cu adevarat oricum o sa-l doara macar putin sa te vada cu altcineva.Imbraca-te sexy, ia-ti un partener pe masura si arata-i ca e un "nimeni" in fata ta.Succes!