Nu te mai stresa cu asta. olimpiadele sunt o chestie suplimentara.adica.eu la mate nu am trecut pe municipiu pentru ca e foarte mult de invatat, de exersat, ma duce capu' da.neglijam scoala si celelalte materii.in schimb am trecut la tehnologie pe municipiu unde sunt sigur ca o sa fac ceva...nu mai plange.indiferent de ce s-ar intampla, nu uita ca sunt doar note.notele ne evalueaza.si notele sunt date de niste oameni.deci niste oameni ne evalueaza.nu crede tot ceea ce spun oamenii despre tine, nici atunci cand iti dau o nota.ea nu te reprezinta pe tine.pe tine te reprezinta ceea ce ai acolo sus, si atat conteaza.La revedere!:*
Poti sa ii spui ca iti pare foarte rau dar s-a produs o incurcatura si nu te-ai calficat din cauza emotiilor si a neatentiei.vei munci mai mult pentru a reusi la urmatoarea si sa aiba incredere in tine ca vei reusi si o s-o faci mandra de tine. funda?
Pai poti sa ii spui ca nu toata lumea e perfecta si sa te ierte pentru ca esti o fata desteapta si o sa muncesti mai greu pentru a-ti repara greseala sper ca te ajuta