Tu iubesti banii sau iubesti sentimentele? scuza-ma ca iti spun, dar cand e vorba de o relatie cu un anumit baiat, sunt total sterse fazele cum ca: astept ceva pentru a da! aici, doar dai fara sa astepti ceva in schimb! asta inseamna sa te indragostesti cu adevarat! dar, logic cum nu v-ati vazut inca e normal sa te intereseze si lucrurile astea. dar am o intrebare: a-ti facut sex/dragoste pe net? altfel, crede-ma ca nu iti va trimite nimicmai ales ca e barbat in toata firea! eu te sfatuiesc sa iti analizezi sentimentele si sa nu fugi in viata doar dupa aceasta parte, a materialului. desigur, e benefic pentru relatie un cadou, o atentie cu valoare sentimentala si sa fiti romantici. dar el nu are de ce sa-ti trimita bani atata timp cat voi credeti ca va "iubiti". eu zic sa ii lasi pe amandoi, pentru ca e doar pe net! sau poate sa ramai la al doilea. oricum, eu nu mi-as risca sentimentele pentru niste bani! ai grija de tine, si fi inteligenta! :*
Oricum eu,,pun accent si pe asta,, pentru ca eu nu vreau sa traesc cu un barbat sgircit,, eu am fost intr-o relatie de 6 ani in care nu am vazut nimic,, n-am cerut niciodata nimic de la el,,, dar cum s-a despartit de mine si a inceput relatie cu alta fata i-a dat tot ce eu n-am primit de la el.
Si nu ti-am raspuns inca la o intrebare, nici n-am vorbit despre sex atita timp ca nu are rost,,, ca inca nu ne-am vazut
. Tu vrei bani. Vrei cadouri.Da dc vrei bani esti prostituata? Tu nu esti in stare sa muncesti? Si ce daca esti studenta? Si eu sunt studenta si muncesc.Si prietenul meu are bani dar nici nu m`am gandit niciodata sa ii cer bani si suntem de 4 ani impreuna. Numai zdrentele se asteapta sa le dea bani cineva degeaba! Mie imi e si rusine sa ma gandesc la ce te gandesti tu. Esti penala tare. Si daca esti studenta invata sa scrii corect!
Nu mai fi asa corecta ca daca ti-ar da bani cineva la sigur ca nu ai refuza,,,Da asta si e problema ca nu ar trebui sa cerida sa-ti dee el singur,ca e barbat si cu atita mai mult ca sinteti atita timp impreuna, dar daca tu esti asa capabila sa te intretii singura bravo tie, si am cerut un sfat nu e frumos ddin partea ta sa ma ofensezi.dar in fine e spre rusinea ta ca nu poti vorbi fara cuvinte murdare.
Da ce sa zic. Asa o fi ca tine draga mea. Dar ar fi bine sa inveti sa iti castigi singura banii nu sa astepti de la altii. Bafta!
beausingurlamasamea întreabă: