anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o infecite urinara. E din cauza ca ma mastrubez?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In principiu nu. Totusi, daca nu respecti reguli minime de igiena: spalare pe maini si organele genitale inainte si dupa fiecare masturbare, atunci poate fi de la masturbare. De fapt nu de la ea in sine, ci de lipsa ta de igiena.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

N-are nicio treabă coada vacii cu ştampila de la primărie.
Sigur nu e din cauza asta!
Mergi la urolog!

| Floreenofficial a răspuns:

Posibil. thinking

| catthshshshs a răspuns:

Foarte probabil! Daca nu ai avut mainile curate sau ai folosit si alte obiecte la masturbare murdare, e posibil. Mergi la medic.

| Farcas a răspuns:

Desigur ca poate fi si asta cauza. Daca te masturbezi cu obiecte murdare sau chiar daca nu esti spalata pe maini si iti introduci degetul microbi se transmit si poti face o infectie urinara foarte usor. Data viitoare ai mai multa grija!

soothe
| soothe a răspuns:

Este un factor de risc, da.

| Yang a răspuns:

Normal ca nu! nu are nici o legatura mergi la medic totusi o sa iti dea ceva si o sa te faci bine

| Yang a răspuns:

Omg! masturbarea in sine nu duce la asta cum o faci e problema si atunci intrebarea trebuia formulata altfel dar hai sa fim seriosi si fac un exemplu extrem cine se masturbeaza cu mainile murdare sau isi baga obiecte murdare in...cum sa zic fara sa rad la raspunsurile voastre.inainte de a da un sfat daca nu stiti tastati pe gugal iar daca e adevarat fata nu te mai masturba cauta-ti prieten! si din cauza lui nu faci infectie.cred

| andruha a răspuns:

Nu prea cred

| The best!! a răspuns:

Poate fi si din cauza aceasta dar depinde de cate ori te masturbezi.
:d...lasa-mi un privat daca vrei sa vb.winking