Sall Florin.Mai si eu joc metin si eu am o gramada de prietene pe metin si suntem impreuna dar nu si in viata reala.
1.Nu o cunosti, nu sti ce tipa e, poate ai vorbit tu cu ia pe facebook, yahoo, si ai vazut poze cu ia, dar te poate pacali, asa ca parerea mea este ca nu ar trebui sa iti bati capul cu probleme din astea. Vedeti de viata pana gasesti o fata aproape de tine nu una da 80 de km Si care sa te placa pentru ce esti nu ca i-ai dat iteme si vrea sati multumeasca **
Sper ca ti-am fost de folos. Bafta ** mane
Multumesc mult mane daca ai putea sa-mi dai si mie id tau!
Mane uite id-meu petrisor.auras
Placi pe cineva care nici nu sti cum arata in realitate.[nu ai de unde sa stii daca e chiar ea sau ca ti-a dat date reale]..internetul asta e plin de escrocherii asa ca ai grija cu cine vrei sa ai de-a face
Poate e baiat care se prefece ca e fata... Facebook-ul "ei" poate sa fie al unei prietene[Crede-ma...si eu am trecut prin asa ceva]
Si eu am trecut prin asa ceva. Am ajuns sa ne casatorim pe mt, dupa casatorie mi-a cerut daca vrem sa fim impreuna si in realitate iar dupa ne-am dat web-ul, ne-am sunat, dar dupa s-a terminat totul din cauza distantei, deoarece statea departe. Si de atunci nu am mai vorbit. Deci in cel mai rau caz o sa ti se intample la fel ca mie!