Baietii se poarta frumos cu tine, sunt cei mai dulci, cei mai simpatici, cei mai cei pana te baga in pat, apoi totul se schimba. Daca deja a adus in discutie asta este clar ceea ce-si doreste, pentru ca altfel ar trebui sa stie sa stie ca esti prea mica pentru asta. Nu ai cum sa refuzi asta fara o despartire. Pentru ca daca isi doreste sa faca sex cu tine si tu zici nu probabil te va parasi el, sau daca va sta cu tine, va fi cu altele. Este greu daca tii la el dar mai bine suferi acum putin dupa el decat mai tarziu cand te va rani.
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html
Hai sa fim seriosi, cum de ai norocul sa intalnesti toti bolnavii sexuali? Mucosul ala micul e prea disperat sa faca sex, iar daca ii vei spune ca nu vrei decat peste 2-3 ani te va lasa.Sincer, voi chiar nu mai stiti sa va bucurati de copilarie, va pierdeti timpul cu lucruri de oameni mari si veti regreta cand va veti trezi cu un ou kinder cu surprize ( copil).
Daca baiatul tau doreste sex inseamna ca pe tine nu te iubeste, se iubeste numai pe el. Trebuie sa te obisnuiesti cu minciunile baietilor, chiar daca de multe ori sunt foarte credibile. Sexul la 13 ani poate sa-ti strice ireversibil viitorul.
Nici nu m-am gandit vreodata sa ii accept dorinta dar nici nu m-am gandit ca nu ma iubeste e asa dulce prin telefon dar cred ca o sa am despart de el
daca incearca sa ma conviga
Baietii se poarta frumos cu tine, sunt cei mai dulci, cei mai simpatici, cei mai cei pana te baga in pat, apoi totul se schimba. Daca deja a adus in discutie asta este clar ceea ce-si doreste, pentru ca altfel ar trebui sa stie sa stie ca esti prea mica pentru asta. Nu ai cum sa refuzi asta fara o despartire. Pentru ca daca isi doreste sa faca sex cu tine si tu zici nu probabil te va parasi el, sau daca va sta cu tine, va fi cu altele. Este greu daca tii la el dar mai bine suferi acum putin dupa el decat mai tarziu cand te va rani.
Nu trebuie sa cedezi la un pustan de 16 ani. sa nu regreti mai tarziu ca te-ai dezvirginat atat de devreme si ca nu te-a iubit si mai stiu eu ce chestii.
Spune-i ca vrei sa incepi putin mai tarziu cu viata sexuala. ( 15 ani sau ceva de genu' ) Cred ca te va intelege.