Nu cred ca este vreo problema atata timp cat te-ai spalat.
intarzierile menstruale nu sunt neaparat o cauza a sarcinii. poate fi doar o coincidenta.
stresul poate fi o alta cauza, tu te ingrijorezi de intarziere...deci mai bine te-ai calma. daca tot nu te linistesti, ia un test de sarcina asa o sa fii mai sigura.
Pai... nu stiu in ce masura te-ai spalat tu pe maini, da nu e prea posibil sa ramana, nu's asa incapatanatti spermatozoizii curg si cu o singura picatura de apa.
Nu stiu ce sa zic ai incercat sa-ti iei un test de sarcina? macar sa fii sigura.
prietena mea a patit ceva asemanator, pentru ca a pus in gluma chilotii mei pe ea... si cand a realizat ca imi dadusem drumul in ei ( nemai avand alta scapare ) s-a speriat rau de tot ... si eu pe langa ea, dar nu a ramas insarcinata
si inca ceva : daca te vad pe strada te scot la un suc, esti printre 8 fete din 10 care se masturbeaza, si din alea 8 doar una recunoaste aia esti tu sincer imi place ca ai curaj sa recunosti
Si daca ai avut sperma pe deget de ce l-ai bagat in vagin? sau de ce nu te-ai spalat bine pe maini ca sa nu mai ai motive de ingrijorare. oricum ingrijorarea ta este exagerata.nu ai cum sa fii insarcinata. daca ultimul contact a fost in ianuarie, sansele sunt si mai mici
anonim_4396 întreabă: