| Ioana9991 a întrebat:

Am o intrebare ....Am 13 ani si as vrea sa am un iubit doar ca mama nu ma lasa,,, nu stiu ce sa fac... sfaturi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stii ce sa faci?
Simplu: Ascult-o pe mama ta.
Esti prea mica pentru iubit. Iubit nu inseamna un baiat cu care te saruti si te tii de mana. O relatie inseamna mai mult de atat.
Lasa baietii ca ai tot timpul din lume pentru ei. De ce atata graba?
Daca iti faci un iubit acum, doar te va folosi, caci esti prea micatongue Si tu vei fi cea care va suferi.
De ce cauti nefericirea, in loc sa te bucuri de varsta? happy

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| gohsty a răspuns:

Poate ca vrei iubit fiindca celelalte au ...sa sti ca nu e bine sa te consideri adolescenta. eu zic sa iti asculti mama imagineaza.ti ca de la 15 incolo ai timp sa te lingi cu toti...

| h3r a răspuns:

Ti-a dat deja un sfat mama ta.

| ChristinneK a răspuns:

Nu cred ca e o varsta potrivita pentru a avea un iubit, sincer la varsta aia nici nu ma gandeam la o relatie, mama ta nu te lasa deoarece cred ca are aceeasi parere.De ce nu mai astepti putin cand o sa pot iavea o relatie normala fara a fi nevoita sa te ascunzi sau alte chestii.

| oliviaaa a răspuns:

Mamica ta are dreptate. la anii tai, oricit de dezvoltata nu ai fi. nu poti sa ai o dragoste adevarata.

| ƒαηтαѕу a răspuns:

Esti destul de mica pentru a avea un "iubit".
Poate sa iti placa de cineva, dar un iubit...hmmm thinking pare cam devreme...
Oricum mama ta zice bine. Unii baieti pot abuza de tine, sa isi bata joc si alte chestii.Ai timp destul de iubiti stai linistita.

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

Iesi pe ascuns, da ai grija cu cine vrei sa ai o relatie