| alexandra_9985 a întrebat:

am avut un contact sexual cu prietenul meu, si as vrea sa stiu daca sunt insarcinata, deoarece mi-a intarziat ciclul, deja ii a 8a zi, si sunt foarte stresata, stiu ca nu a lasat nimic in mine, deoarece ne-am protejat, oare care ii motivul pentru care intarzie? mi s-a mai intamplat o data. a intarziat 2 saptamani...va rog ajutati-ma.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti sa incerci deja sa-ti faci un test de sarcina, din urina de dimineata. daca e negativ, e cazul sa-l repeti peste 3-4 zile. Stressul poate fi si el un factor care sa produca intarzierea mesntruatiei. Sunt curioasa: ginecologul ce a zis de anterioara intarziere, carui fapt i s-a datorat? Cred ca poate fi din aceeasi cauza, asta desigur daca nu esti insarcinata. Chiar daca v-ati protejat, o sansa mica tot exista. Chiar cu prezervativ, corect folosit exista un mic risc de 1-2 la mie de sarcina. Eu zic sa faci maine un test de sarcina din prima urina de dimineata si sa-l repeti peste 3 zile daca e negativ. In ziua in care il repeti, absolut obligatoriu sa te duci la ginecolog ca nu e de joaca. Sincer, daca nu e sarcina, poate fi cu adevarat ceva serios.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Dacă v-aţi protejat nu ar trebui să fii însărcinată. Cred că ar fi cazul să mergi la ginecolog. E posibil să fie o infecţie şi ai nevoie de tratament. Multă sănătate!

| Arthur a răspuns:

Inca nu e tarziu sa iti vina. Sunt raritati cei care pot sa anticipeze ejacularea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi stresul, pentru orice eventualitate ia un test de sarcina si fa-l.

| chaw a răspuns:

Ciclul poate intarzia si din cauza stresului. Draga mea, daca sti ca ai folosit prezervativ. n-ai de ce sa-ti faci griji.

| alexandra_9985 explică:

Hei... ii ceva ciudatstraight face. nici acum nu a venit, dar nu stiu de ce.
este totusi posibil sa fiu insarcinata?straight face
sincer.imi este atata de frica.
ajutati-ma va rog frumos.
nu stiu totusi ce se intampla, daca nu o lasat nimic in mine... e posibil sa fie vb de sarcina?sad