anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o varsta de 13 ani(mica stiu) daca nu am avut ciclu menstrual si totusi o sa vi se pare ciudat si multi ma vor critica dar daca am facut sex neprotejat doar ca nu a ejaculat in mine(nu sunt virgina) pot sa raman insarcinata in ciudata faptului ca nu mi-a venit deloc ciclu pana acum? Funda pentru cel mai bun raspuns! (P.S:nu vreau sa ma criticati pentru asta).

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

NU, nu se poate forma o sarcina nici daca ar fi ejaculat in vagin. Sarcina NU se poate forma dintr-un motiv foarte simplu si clar, chiar daca sexul ar fi avut loc in prima ta perioada fertila, cea care exista inaintea oricarei prime menstruatii, PRIMUL OVUL produs de ovare de regula NU ESTE VIABIL, adica nu poate fi fecundat de catre spermatozoizi. Fiindca din punct de vedere medical, este stabilit ca probabilitatea ca acel ovul sa fie fecundabil este extrem de mic, deci se considera ca practic este IMPOSIBIL. Sarcina se poate forma doar dupa terminarea primelor 1-2 menstruatii. In concluzie TEORETIC se considera ca NU se poate forma o sarcina chiar daca sperma ar fi ajuns in vagin. Sanatate!

| KingHelios a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Ma bucura foarte mult raspunsul tau dar am stari de ameteala si cateodata ma doare burtica si capul eram speriata ca as putea fi insarcinata.

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca nu ti-a venit menstruatia deloc, si tu ai facut sex cu X, nu poti ramane gravida.

| Alicezzz a răspuns:

Totusi fa un test de sarcina daca ai indoieli. Si multa atentie pe viitor mai ales ca nu ai menstruatie. Bafta

| AliceNeye a răspuns:

Nu, nu ti se va intampla nimic.
Nu esti mica, esti extrem de mica, dar cine sunt eu sa te judec. E gandirea ta si viata ta, faza e ca vei regreta mai tarziu pentru fapta ta de acum.
Bafta, si multa grija!

| Moarcas_Cosmin-Ionut_1995 a răspuns (pentru AliceNeye):

Fata la 13 ani sa faca sex..Doamne. O sa te maturizezi mai repede o sa iti creasca sanii si curu

| AliceNeye a răspuns (pentru Moarcas_Cosmin-Ionut_1995):

Mai are pana o sa ii creasca! happy
Trebuie sa creasca, sa ii se dezvolte organismul, nu sa faca sex!