| FizicianiulSerhio a întrebat:

Am o intrebare am un prieten care ma tot intreaba cum poate sa isi faca penisul mai mare si mai gros are 12 ani.Care vor sa isi bata joc sa taca.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cu rabdare si nu glumesc deloc.
Ce inaltime are prietenul tau, 1, 60m, 1, 70, cat? I-au trebuit 12 ani de viata ca sa ajunga la inaltimea pe care o are, la greutatea pe care o are, nu au fost lucruri pe care le-a obtinut cu vreun tratament special!
Asa e si cu dimensiunile penisului, e in dezvoltare acum(pana la 21 de ani)are nevoie doar de rabdare si va vedea singur atunci, daca are nevoie de vreo marire sau nu.
Ceea ce te intreaba el e ca si cum ti-ar spune ca vrea sa ajunga la 1, 90 m,intr-o zi,o saptamana sau o luna, ceea ce e imposibil!
Lamureste-l, poate va intelege, pana nu e complet dezvoltat sa nu incerce absolut nimic, isi poate face mai mult rau decat bine!
Natura isi cunoaste treaba mult mai bine decat noi!

14 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Sa aiba rabdare. Ii va creste. Penisul se poate dezvolta pana cel mai tarziu la 20 ani.

| Azµre a răspuns:

Nu poate, o să crească de la sine.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Nu poate! cu cat l-a inzestrat natura, cu atat ramane!

| Azµre a răspuns (pentru Bluebutterfly80):

La 12 ani mă jucam ascunsea, ăștial a 12 ani se măsoară în lungime...

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru Azµre):

laughing stiu! si eu la fel! dar ce sa le faci? astia nu mai au leac si de acum incolo va fi tot mai rau!

| Jorah a răspuns (pentru Azµre):

Generatia noastra doar SEX vor, nu mai gasesti atractie la un obiect antic.
Nu vezi ca prin toate baile din scoala incep astia sa se drogheze/fumeze/ fac sex / etc.

Vai de pielea lor.

| NuMaContrazice a răspuns:

Ooooh Doamne, eu la 12 ani ma jucam v-ati-ascunselea (sau cum se scrie straight face ) cum zice si Azµre, si asta a fost acum 4 ani straight face, chiar asa de mult s-a schimbat lumea in 4 ani sad
P.S.Mi-e dor de jocul ala laughing

| FizicianiulSerhio explică (pentru NuMaContrazice):

Ce dracu da mai joacate ascusa ca si eu am 13 ani si ma joc si repet eu am penisu de 10 cm

| AleXisAleXis a răspuns:

Ce trebuie sa faca? Hm. Sa astepte sa creasca! Oricum n-are nevoie pe cine f*** la 12 ani!

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Cred ca cel mai indicat ar fi sa o stranga intr-o menghina! la inceput se va subtia apoi se ingroasa.asta trebuie zilnic facut zilnic de cate trei ori!

| Incepator01 a răspuns:

Prietenul esti tu, in fiecare dimineata de ascunzi dupa mobila cu rigla sa-ti masori obiectu si vii la noi sa ne intrebi cum sa fie mai mare? E obiectu ` tau nene

| cametome7 a răspuns:

Ce dracu ma la 12 ani ce sa creasca eu la 12 ani il aveam de 8 cm mai e pana la 20 de ani sa tot creasca

| ilovemovies a răspuns:

Nu vreau sa-mi bat joc...dar la 12 ani sa aiba dorinta asta...e cam ciudat.

| RuxandraV a răspuns:

O sa creasca singur. Nu trebuie sa faca nimic pentru asta. Corpul unui baiat se dezvolta pana la 20 de ani. Nu are decat 12 ani, nu ar trebui sa isi faca probleme de pe acum.winking