Crezi ca daca te vei duce decat la magazin, sa te duci cu mama ta, el cu masina, veti mai avea o sansa sa va bagati in seama? NU! Iesi afara din casa sa te intalnesti cu el. Purtati conversatii. Denisa, daca se va duce la el, va parea ca cedeaza usor.
Buna.
Pai stii, daca te-ar placea ar venii la tine sa conversati si chestii din astea. Te-ar fi invitat la o plimbare prin cartier (ca nu cred ca te-ar chema la suc chiar din prima zi).
In alta ordine de idei, iti spun sincer ce cred eu: El se tot uita la tine pentru ca erai "buna" eu stiu cum erai . Stii ca baietii din ziua de azi se uita dupa fete "bune" si la fiecare fata care trece pe langa ei se uita la fund, etc... Banuiesc ca esti constienta. Si daca el are masina banuiesc ca e mai mare decat tine daca tu mai mult erai si cu maicata si chestii din astea. Daca ar fi sa fiti impreuna, ar fi pentru el doar din batjocura pentru ca baietii mai mari de ex de vreo 18 care se baga cu fete de 12 le frang inimioarele alea firave . Nu iti pot spune concret daca te place sau nu, pentru ca nu stiu ce fel de persoana e si nu stiu ce fel de persoana esti tu, si poate ma voi insela.
E diferenta de 2 ani intre noi. Faza cu mama mea e ca mergeam seara la magazin cu ea pentru ca atunci vine de la serviciu si mai mergem uneori sa luam una alta
Eu m-am gandit ca i-ar fi aiurea sa se bage in seama cu mine cand eu eram cu mama mea. Pare putin mai timid.
Mersi pentru opinie.
Aa, pai scuze .
Poate e timid... Nu stiu, nu il cunosc
Dar poate si varianta mea e buna, pentru ca eu cunosc in general baietii si am trecut prin chestii de genul :*.
Dar si varianta ta e buna, o fi timid pentru ca si prietenul meu e tot asa .
Acum, veti vedea pe parcurs si sper sa va mearga, imi pare rau ca nu te-am prea putut ajuta.
Hmm..fii mai tupeista si ce daca esti cu mama, du-te la el si spune-i.te uiti la mine sau mi se pare ..ma urmaresti cumva...in loc sa stai sa pierzi timpul ala pretios...astepti sa vina el la tine? fii dura. Multa bafta! banuiesc ca iti dai seama ce sunt