Din punctul meu de vedere epilatul e mai mult o necesitate decat un moft. Plecand de la faptul ca nu e prea igienic si ajungand la o chestie pe care am simtit-o pe propria piele: indiferent daca esti fata sau baiat, placerea sexuala cat si orgasmul sunt mult mai intense atunci acea zona este epilata complet. Pur si simplu te simti mai bine cand faci sex epilat decat neepliat. Si asta nu e doar parerea mea.
Buna!
Si eu am o mica intrebare:
Ce te intereseaza pa tine daca mai suntem sau nu?
Nu crezi ca nu trebuie sa-ti dam tie explicatii?
E treaba noastra.
Si da, prefer epilat!
Te pup!
Ma da ce s-a suparat printesa brusc )
Da ce-ai de te superi asa? Eu am pus o intrebare,si nu erai obligata sa raspunzi, raspunde cine vrea, nu am intereseaza cum sunt alti, e o simpla intrebare care ma ajuta pe mine intr-un fel, aoleu doamne
Buna!
Si care e problema ta?
Te bagi si tu in seama, sa ai de ce te baga?
Raspunde la intrebare, nu la raspunsul meu, te rog frumos, dovedeste ca ai bun simt!
Team vazut asa fabuloasa si am zis ca asta e singura mea sansa sa ma bag in seama
Iti inteleg curiozitatea dar nah banuiesc ca tu cand bagi botul intre picioarele ei si nu iti place sa iti ramana un *** intre dinti asa nici lor nu le place sa fii cu stuf, pe langa asta chiar daca le-ai exclude pe el nu te-ai simti tu bine cu toata padurea ecuatoriala in pantaloni
Sigur prefera un yeti frate 1 metru firu' de par. Ce poate fi mai bun decat asta?
anonim_4396 întreabă:
IAMKENNETH întreabă: