In primul rand esti sigura ca au avut atati prieteni? Este o "exagerare" destul de des intalnita.
In al doilea rand: Da-mi voie te rog sa iti ofer niste informatii (pe care este posibil deja sa le cunosti) despre baieti: Baietilor le plac fetele care: arata bine, se simt bine si se vede ca se simt (fara ganduri obscene), care ii lauda, ii fac sa se simta puternici, sunt de acord in ORICE situatie (chiar daca nu au dreptate).Sa stii ca nu trebuie sa te stresezi cu inaltimea, este chiar un bonus in lumea fotomodelelor.
Pe baza acestor afirmatii am sa iti raspund cu o alta intrebare (care nu doresc sa te jigneasca): Indeplinesti macar prima si a doua conditie? Orice fata arata bine daca se ingrijeste.
Daca le indeplinesti atunci sfaturile mele (ca baiat): Iesi in lume mai des (nici un baiat nu o sa te caute acasa), relaxeaza-te si distreaza-te (si ai sa fii remarcata sigur), si cel mai important fii increzatoare.
Daca nu le indeplimesti: In cazul in care esti supraponderala: exerseaza si daca e frecventeaza cursuri de aerobica si fitness (nu recomand dieta deoarece apare risc de sanatate dar poti manca mai sanatos), iar daca nu esti multumita de aspectul fizic viziteaza un salon profesionist (ei/ele cunosc cel mai bine ce e de facut si vei fi surprinsa de noul tau look).
Tine minte: La baieti primul lucru tine de aspect! Apoi de respect (fata de ei)! In ultimul rand de tartaguta (daca ai ceva acolo sus sau e spatiu de inchiriat)!
Sper ca te multumeste raspunsul.
Mai repet inca o data: Ti-am raspuns in modul cat mai serios si nu am vrut sa te jignesc.
P.S. Trebuie sa spun: Mai lasa gandurile la baieti si pune mana mai bine pe carte .
Astepti pana dai de unul care te merita, ultimul care are parte de un lucru bun va fi mai satisfacut decat restul contrincantilor.
Ce sa faci?
Pai ar fi cazul sa nu mai fi timida, si sa acceptzi "abordarile" baietilorcare te plac!
App e ceva de bine ca estiinalta
Gandeste-te la situatia urmatoare: cine e mai castigat in toata povestea asta? Colegele care au avut 3-4 prieteni de ochii lumii? Sau tu ca nu ai avut niciunul? E mai bine sa ai prieten doar ca sa iti creasca cota de popularitate in liceu? De ce cazi in capcana asta? O sa vina si vremea ta, ai timp destul. Cunosc situatii in care fete educate, care aratau bine, au avut primul prieten de-abia in facultate. Si tot si-au intemeiat o familie, traiesc fericite si in ziua de azi si sunt oameni normali. Deci nu te lua dupa val, lasa spiritul de turma. Daca toate colegele tale se aruncau dupa bloc, te aruncai si tu ca sa nu fii singura care nu s-a aruncat?
Oricum la varsta ta foarte multe relatii sunt de ochii lumii, ca sa nu zica... "prietenii" ca esti fraier. Nu ai de ce sa disperi. Asteapta sa gasesti pe cineva care sa iti placa.
Scump'o dragostea nu bate la usa asteapta si ai sa vezi ca vei da de acel baiat special
asa am patit si eu
Stai linistita, poti sa-ti faci prieten si de pe clasa a -9 a si nu e nici o paguba sau chiar din clasa a - 10 a.
Nu e nimic ciudat sa nu ai un prieten inca, eu am avut primul prieten la 14 ani, iar fetele de la mine din clasa au avut prieteni de pe la 12 ani. Totul se rezolva cu timpul, nu dispera. Si ce conteaza daca baietii de la tine din clasa sunt mai scunzi, o sa creasca ei . Nu te mai plange atata ca esti cea mai inalta, eu mi-as dori sa fiu mai inalta, am 1 56, iar toti baietii de la mine din clasa au peste 1 65. Si fetele sunt mai inalte dacat mine. Nu vrei sa stii ce prost m-am simtit la pozele de sfarsit de clasa a 8 a, cand am fost pusa cel mai in fata, deoarece nu ma vedeam de colegii mei! Nu te mai plange de inaltime!
Nu te stresa prea tare...sunt cam in aceeasi situatie cu tine.deci te inteleg. Asta nu inseamna ca nu au fost baieti cu care as fi putut incerca usor o relatie.dar nu am simtit ca am gasit acea persoana, persoana potrivita pentru mine, cu care sa stau pentru ca asa simt si nu pentru ca asa trebuie, sa am prieten la varsta asta.Toate la timpul lor