anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare cam nu stiu ma incuie... Credeti ca exista iubire intre o fata bogata si un baiat sarac? Sau invers si de ce?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cazuri in care o fata bogata sa stea cu un baiat sarac sunt foarte rare, dar cazuri in care fata sa fie saraca si el mai bogat sunt mai multe,acuma cu iubirea nu prea mai exista in ziua de azi, e multa lume perversa,falsa,ipocrita care te musca pe la spate, practic nu poti avea incredere in nimeni ca mai devreme sau mai tarziu te va dezamagi, eu personal nu cred ca fetele simt ceva cu adevarat in majoritatea cazurilor se compromt, o fata se desparte si a doua zi e cu altul, cred ca baieti iubesc cu adevarat fetele nu prea, eu asta vad poate ma insel, o fata nu tiar da viata pentru un baiat da invers da

| Violleta2022 a răspuns:

Da exista!
Sentimentele nu tin cont de bogatie sau saracie, nici de status social sau contul bancar, cand dragostea sincera apare intre 2 tineri, ei se iubesc si atat.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ma intreb voi astia care raspundeti asa, ati iesit din casa pana acum vreodata? Ca sa vedeti ce plina de fite si prostie e lumea din jurul vostru? Eu cred ca nu.

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca da. "Charlène Grimaldi, Prințesă de Monaco (n. 25 ianuarie 1978 în Bulawayo, Rhodesia (acum Zimbabwe) ca Charlene Lynette Wittstock) este o fostă înotătoare din Africa de Sud care s-a căsătorit la 1 iulie 2011 cu Albert al II-lea, Prinț de Monaco. Unul dintre cei mai ravniti printi s-a casatorit cu o fata simpla, o inotatoare anonima.

| OldSoul a răspuns:

Da, de ce nu?

| Florentina9210 a răspuns:

Logic. Statutul material nu ar trebui sa fie un ''impediment'' intr-o relatie.
Dar, de cele mai multe ori, parintii fetei, nu prea sunt ''incantati sa aiba ca ginere, o persoana provenind dintr-o familie inferioara. Din cauza asta se isca discutii si multe altele. Ti-o spun din proprie experienta!
Nu ar trebui sa conteze asta dar de cele mai multe ori, la asta ne limitam!

| UnBroken2016 a răspuns:

Daca ea e bogata clar nu. Daca el e bogat, foarte slabe sanse.

| Raluu25 a răspuns:

Da, exista! Nu conteaza conditia sociala la nici unul dintre cei doi.secretul e iubirea, findca inima nu stie carte

| Helenuca a răspuns:

Daca in pariu cu viata s-a putut...