| Anonimus_1246 a întrebat:

Am o intrebare care ma "apasa"big grin.la un baiat cat de mari sunt durerile la primul act sexual? Cine are de gand sa imi rapunda sa imi clasifice durerea pe o scara de la 1-10.sincer...ma cam tem...Si cam la varsta de 14 ani...marimea penisului conteaza foarte mult?

Răspuns Câştigător
| maria a răspuns:

Dragule daca imi permiti sa iti spun asa, cred ca trebuie sa mai astepti, daca ai doar 14 ani.Sa nu te grabesti sa iti incepi viata intima de pe acum.Incearca sa citesti mai mult, sa faci sport, sa iesi cu prieteni la un film, sa te bucuri cu ei, sa mergeti in excursii, in vacante, sa iti faci si o prietena, dar sa mai astepti cativa ani buni, nu te supara ca iti spun asa direct.Nu conteaza inaltimea sau lungimea, ci conteaza istetimea.Organismul tau trebuie sa se dezvolte. Tu iti doresti sa experimentezi un lucru dar e prea devreme, asa ca ar fi bine sa faci ceva sport, miscare si sa te gandesti mai putin la sex, e prea devreme si s-ar putea sa suferi, tinand cont de faptul ca trupul tau nu e suficient de dezvoltat la 14 ani, asta-i realitatea.Prima experienta intima e de neuitat si trebuie sa fie cat mai frumoasa, chiar daca s-ar putea sa fie dureroasa, ai grija de tine si mai ai ceva rabdare, o sa vezi ca merita.Succes.

15 răspunsuri:
| Andreea_7493 a răspuns:

Sincer...straight face la 14 ani nu ai alte preocupari? chiar n-ai nimic mai bun de facut? Lumea asta se duce de rapa rolling eyes

| Andreea_7493 a răspuns:

Atunci scuze Lucyanyno, nu am vrut sa fiu rea tongue

| danutza a răspuns:

Niki nu sti ce poti sa patzesti mai asteaPTA 7 ANI laughing

| alexuzha a răspuns:

Draga mea ai 14 ani crezi ca ce termina lumea si ramia virgina?

| gherghe_9739 a răspuns:

Nu vei avea nici-un fel de dureri.

| Rux_5597 a răspuns:

Nu vad nimic rau in faptul ca se intereseaza baiatul.la fete e aiurea sa isi inceapa viata sexuala repede. Dar la baieti? Scapa de virginitate, nu si'o pierde! Asadar, daca te
ai gandit sa faci pasul asta:fa'l!(dar gandeste'te la protectie in primul rand)

| Anonimus_1246 explică:

Nu am zis ca am de gand.Eu doar am intrebat.si kandyland am asteptat raspunsuri nu critici.

| Anonimus_1246 explică:

Ok kandyland... sper ca ai inteles intentia mea...

| Deea_1936 a răspuns:

Vrei sa-ti incepi viata sexuala la o asa varsta? nu doare mai, stai linistit (daca te referi la tine) dar daca totusi vrei sa o faci...nu cred ca conteaza pentru ca esti in crestere.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dureri nu sunt deloc la primul act sexualwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai frate linistit maria draga daca omu vrea sa faca sex, sa faca care e problema omu vrea sa faca sex si u il pui sa citeasca? laughing)) sau il trimiti la film? daca e TIMPUL! ATUNCI E! de durut nu stiu acum depinde daca te masturbezi & others; d de durut doare putin da nu asa tare incat sa te sperii. stai chill poate sa doara putin sau deloc depinde de fiecare acum happy stai linistit & bafta la f*tut.

| eretuf a răspuns:

Buna intrebare rolling on the floor

| razvan_3404 a răspuns:

Nu patesti nimicdeci:spor la treaba.

| alexutzu_6734 a răspuns:

Frate chiar mor de ras laughing)) ma daca incepi la 14 ani pe la 20 si cv o si fi maestru(gigolo de romania cemai laughing ) spor la treaba
iarta-ma daca am jignit cu ceva dar la intrebarea asta ai fost chiar amuzant laughing laughing laughing laughing rolling on the floor

| andreim55 a răspuns:

Nu marimea nu e cea mai importanta, important e sa stii cum sa-ti folosesti jucaria.si durere la prima penetrare durere cam deloc.asa ca lasa timiditatea si dai inainte frend ca poate fata te asteapta