| 12345Anonim12345Anonim12345 a întrebat:

Am o intrebare care ma macina de cateva zile.am vorbit cu o fata...si mi-a zis ca a fost la doctorul ginecolog. si mi-a spus ca doctorul.cand a controlat a impins nu stiu cum tubul acela mai tare si a lovit`o...straight face. si a curs sange se poate asa ceva? sa te dezvirginezi cand mergi sa faci controlul?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca era virgina, trebuia sa-i spuna medicului si acesta i-ar fi examinat doar vulva (timp in care ar fi vazut himenul intact si nu ar fi incercat consult vaginal). Oricum, este evident ca fata respectiva minte, deoarece la consultul ginecologic nu se foloseste absolut deloc un tub sau nimic asemanator, doar doua degete si niste valve metalice. Habar n-are, dar inventeaza. Probabil minte ca sa ascunda ca si-a inceput viata sexuala.

| Acadeeeaa a răspuns:

Nulaughing! te-a mintit...

| XK a răspuns:

Ce fraier, te minte iubita ca a dezvirginato ginecologul cand ea este tarfa de meserie laughing

| Laura46 a răspuns:

E clar, a dezvirginat-o. Daca esti virgina nu ai ce cauta la ginecolog pentru ca nu are cum sa vada in uter daca tu esti inca virgina.E logic.Ce sa vada daca nu are pe unde?

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Este scarbos in mai multe feluri...

| 12345Anonim12345Anonim12345 explică:

Mai...plange de 5 zile non stop nu stiu cum sa o opresc...nu stiu ce sa cred straight face