anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare care ma macina mult legat de virusul HIV!
Ideea e ca, efectiv nu suport sa fac cu prezervativ si nici nu as putea pentru ca ma incomodeaza rau.
Si am decis sa nu mai folosesc prezervativul, pentru ca deja m-au refuzat 2 tipe pentru ca ele voiau cu prezervativ si asa imi ratez viata.
Sunt foarte trist, dar, daca mai bine nu-mi mai pasa de hiv? Si daca voi lua vreodata o sa iau tratament toata viata si cam asta ar fi tot nu?

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Recomand papusa de silicon www.4woods.eu
www.realdoll.com
Garantat nu iti mai trebuie prezervativ dar muschi sa tragi de 30 - 40kg da

| mgtow a răspuns:

Charlie sheen a facut-o fara prezervativ & are hiv. Tot papusa e baza la tine

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Iar imi recomanzi papusa laughing)) E nasol rau, e ca si cum ai face cu mortu, nu am cum sa fac asa ceva scuze.

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Sanatatea e pe primul loc

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Asa e...dar de 5 luni tot stau cu stres daca am hiv sau nu...Am facut neprotejat acum 5 luni si imi e frica sa vad daca am hiv sau nu.

| ania a răspuns:

Cauta o nevasta care e convinsa ca fidelitatea in casatorie e un lucru bun, faceti-va test inainte si fiti fideli dupa.Noi nu tremuram ca am putea lua hiv de undeva.

| ania a răspuns:

Si cu prezervatv rata de protectie e 80%.

| Emilian65 a răspuns:

Incearca sa te acomodezi sa faci sex cu prezervativ. Altfel te refuza toate fetele si te poti imbolnavi de vreo boala sexuala care poate fi mortala.

| anonim_4396 explică (pentru Emilian65):

Nu pot, in Romania nu gasesc alta marime de prezervativ decat ceea standarda care se gaseste in farmacii.....aia e mica pentru mine.

| doctorandus a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa comanzi pe internet.

| anonim_4396 explică (pentru doctorandus):

Hmm dap? oke voi incerca. dar sa imi dau seama mai intai ce marime mi s-ar potrivilaughing

| LoveSleep a răspuns:

Nu-i pasa nimanui de cate boli iei tu, ideea sa nu dai mai departe.
Din partea mea, poti sa faci din tine incubator pentru BTS - uri, cat timp nu dai la alții.

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

O sa dau si la altii ca sa ti stric ziuahappy

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Incepe cu maica-ta.

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Incep cu maica-ta daca vrei, lasa-mi adresa happy

| Denisa0954 a răspuns:

Virusul hiv implica multe alte complicatii si nu e vorba doar de "am contactat hiv, iau tratament si asta e". Plus de asta, iti dai seama ca daca ar fi sa ai, tot restul vietii tot va trebui să folosești prezervativul, nu?

| Teo29 a răspuns:

Cauta si incearca mai multe motive, unul din ele tot iti va placea. Vezi pe net online ca sunt modele multe, ce-i drept mai scumpe, dar incearca.

| Jonas94 a răspuns:

Primul lucru, pe care îl poți încerca, masturbează-te cu prezervativ, ca să te înveți.
Dacă îți dispare erecția, bagă o pastilă albastră, și nu cred că o să mai ai probleme.
Sexul neprotejat nu se practică cu persoane pe care nu le cunoști, în aventurile de-o noapte și așa mai departe, pentru că există riscuri foarte mari.
Nu vorbim doar de HIV/SIDA, dar mai e vorba și de chlamydia, blenoragie, sifilis și altele de care nu-mi aduc aminte acum. Există boli dintre cele enumerate mai sus, care pot provoca infertilitate atât la femei cât și la bărbați.
Așadar decât să stai pe dreapta, sau să iei vreo boală, mai bine pune căciulița că nu o să mori happy.

| Norel123 a răspuns:

"imi ratez viata"
Viata nu inseamna sex cu ce fete vrei tu
Viata sexuala tb inceputa impreuna cu nevasta
Sex ai voie sa faci doar dupa casatorie

| anonim_4396 explică (pentru Norel123):

O sa pun o intrebare si pe tema asta laughing Sti ca eu am crescut intr-o familie crestina, si mi s-au impus foarte multe, daca m-as fi luat dupa asta as muri virgin.