Foarte simplu Unii baieti au parerea ca daca saruta o fata gata au cucerito si poate el spera ca esti o usuratica si ii iese si lui ceva el a crezut posibil ca tu vrei sa il ajuti pentru ca il iubesti ferestete de el pentru ca daca deja nu a vrut sa te lase sa scapi prima data poate a 2a nu mai scapi. daca continua tot asa anuntati parintii, stiu ca e cam dificil pentru o fata sa povesteasca asta parintilor dar te vor intelege crede-ma
Scuze ca iti zic dar mai bine stai departe de el nu de alta dar tipii ca el sunt periculosi.Si daca tot nu te lasa in pace spune cuiva cun ar fi parintilor tai.
Chiar nu inteleg, stia ca il placeam pe celalalt si nu pe el. Nu i-am dat niciun motiv
Daca tu te-ai dus la el acasa stiind ca are masa de biliard pe motiv sa te invete sa joci el a inteles altceva asa ca a incercat.Tu trebuia sategandesti si la varianta asta daca nu te-ai gandit de acum inainte sa ai in vedere ca daca te duci la un baiat acasa e posibil sa sara pe tine daca ajungeti in camera lui si sunteti singuri... Si mai e si posibilitatea sa ii placa de tine, nu te-ai gandit?
Nu pot sa iau in calcul si varianta asta, ar fi trebuit sa inteleaga ca nu tin la el, am spus asta tare si clar. In plus nu cred ca ma place ci mai curand a vrut sa se distreze putin
AlexiaIordache întreabă: